Derde editie van “Push the Button”: Een fusion van klanken in De Grote Post

Push the Button brengt op 30 maart een opwindende mix van jazz, hiphop, pop en elektronische muziek naar De Grote Post in Oostende. Met een gevarieerde line-up belooft dit festival een cultureel hoogtepunt te worden, waar liefhebbers van vernieuwende muziek hun hart kunnen ophalen.

Op zaterdag 30 maart wordt De Grote Post in Oostende het epicentrum van een muzikaal spektakel tijdens de derde editie van het veelgeprezen festival Push the Button. Georganiseerd door Muziekclub De Zwerver, Kunstencentrum KAAP en De Grote Post zelf, belooft dit festival een mix te bieden van jazz, hiphop, pop, global sounds, experimentele en elektronische muziek op drie verschillende podia.

Een line-up om van te smullen

De tweede reeks namen is zojuist aangekondigd, met acht boeiende artiesten die zich voegen bij de zes al eerder bekendgemaakte acts, wat een totaal van veertien unieke performances oplevert. Bolis Pupul, een opkomend talent, zal zeker in de schijnwerpers staan met zijn debuutalbum op het DEEWEE label van de broers Dewaele, bekend van Soulwax. Ook Movulango, een labelgenoot van Pupul, zal een opzwepende DJ-set presenteren. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van DJ-sets van onder andere M I M I en ALIA, die elk op hun eigen manier het publiek zullen betoveren.

Een verfijnde samenstelling

Jaïr Tchong van KAAP benadrukt het belang van de diversiteit in de line-up, waarbij elk van de drie partners zijn eigen muziekstijl inbrengt. De variëteit aan genres, van jazz tot electronica tot hiphop, weerspiegelt de veelzijdigheid van het festival en biedt voor elk wat wils. Het evenement belooft dan ook een feest te worden voor liefhebbers van vernieuwende en eigenzinnige muziek.

Artiesten in de schijnwerpers

Een greep uit de artiesten die het podium zullen betreden: Bolis Pupul, bekend van zijn samenwerking met Charlotte Adigéry, komt met zijn solo-debuut ‘Letter To Yu’, een muzikale reis naar zijn Belgisch-Chinese roots. ALIA, een rijzende ster in de Belgische DJ-scene, zal haar unieke mix van stijlen ten gehore brengen, terwijl M I M I de grenzen van genres blijft verkennen met haar veelzijdige sets.

Een feest voor de zintuigen

Push the Button belooft niet alleen een muzikaal, maar ook een cultureel hoogstandje te worden. Met een line-up die barst van talent en diversiteit, zal dit festival de cultuurhongerigen onder ons zeker weten te bekoren. Mis deze unieke belevenis niet en duik in de boeiende wereld van Push the Button.

Voor meer informatie en tickets, bezoek De Grote Post website.

(Tekst: Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be)