De zomerse weelde van Owla Brugge

Brugge, gevestigd aan de kronkelende waterwegen van West-Vlaanderen, heeft altijd al een magische aantrekkingskracht gehad. Met haar rijke geschiedenis en schilderachtige pleinen is de stad een bron van inspiratie voor menig dichter en kunstenaar. En deze zomer is Brugge opnieuw het toneel van muzikale pracht en praal.

Een symfonie van sterren onder de Brugse hemel

De melodieuze tonen van de legendarische 10cc lieten onlangs nog de sacrale ruimte van Owla Brugge vibreren, waar de band hun tijdloze rockballades bracht. En terwijl de laatste noten wegstierven, bereidden andere grootheden zich voor om dezelfde planken te betreden. Helmut Lotti, de zanger met het gouden strotje; Liliane Saint-Pierre, wiens stem generaties heeft geraakt; en Johnny Logan, die de essentie van muzikale passie belichaamt, zijn enkele van de vele talenten die deze zomer hun opwachting maken in het ‘OWLA Showtime’ spektakel.

De betovering van Nederlandstalige weemoed

Maar zoals een zonsondergang in Brugge nooit helemaal donker wordt, wachtte er nog een ander schouwspel op de horizon. Voor de liefhebbers van het levenslied en de charme van een dansende polonaise, worden de Uilenfeesten dit jaar opgeluisterd door de crème de la crème van de Nederlandstalige muziekscene.

Op 23 augustus zullen de tonen van Frans Bauer door de Brugse lucht zweven, terwijl Laura Lynn belooft de wolken weg te zingen. En zoals een waardige afsluiter betaamt, zal onze eigen Willy Sommers zijn muzikale magie laten gelden en zonnestralen in de harten van de aanwezigen laten schijnen.

Resonantie van het festijn

Dit is meer dan slechts een muziekfestijn; het is een viering van cultuur, van samenzijn, van het leven zelf. Voor degenen die de ziel van de muziek willen voelen, biedt Owla Brugge een ongeëvenaarde ervaring. De kaarten voor dit zomerse hoogtepunt zijn verkrijgbaar via de officiële Owla Brugge website.

Dus, als je op woensdag 23 augustus 2023 even tijd voor Frans Bauer hebt, laat Laura Lynn met plezier de wolken boven Owla Brugge verdwijnen en breekt onze Vlaamse leeuw Willy Sommers er uit zijn kooi om de zon in je hart te laten schijnen tijdens de Uilenfeesten 2023. Een niet te missen feestje kondigt zich dus weer aan in Owla Brugge!

Tickets & info voor de Uilenfeesten 2023 via owlabrugge.be 

( tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )