De Zinderende Triomf van ‘It’s My Life’ in de Vlammende Hallen van Het Witte Paard

In Het Witte Paard werd gisteravond de sensationele zomershow ‘It’s My Life’ ten tonele gevoerd. Onder leiding van Maarten Cox, met zangers als Sandrine, Ianthe Tavernier, en Ruben Tarmidi, en vergezeld van opzienbarende acts, bood de show een adembenemende mix van muziek, dans en humor. De uitbundige kostuums en het betoverende decor droegen bij aan de unieke sfeer. De avond eindigde met een bruisende afterparty onder leiding van DJ Anke.

Een Nachtegaal Aanval onder het Schitterende Licht

BLANKENBERGE, 29 juli 2023 – In de verblindende lichten van Het Witte Paard werd gisteravond de wereld voor even stilgezet. Een spectaculaire zomershow, genaamd ‘It’s My Life’, stak de fakkel aan en baadde het publiek in een betoverende zee van pracht en opwinding. Deze overrompelende vertoning vermengde vlekkeloos kunstige choreografie, stemmige zang en adembenemende acts, verpakt in een ambiance die zijn weerga niet kende.

Maarten Cox, de charismatische gastheer, voerde samen met Sandrine, de vaste steunpilaar, en de sprankelende nieuwkomers Ianthe Tavernier en Ruben Tarmidi een vocaal offensief uit. Ze stortten een muzikale regenbui over de verrukte bezoekers uit, met de vurige tonen van iconen als Grace Jones en Billy Ocean, tot aan het zwaartekracht tartende lied van Emma Heesters.

Geboren voor het Voetlicht: De Kostuums

Dit jaar was er bijzondere aandacht voor de kledingstukken die als opzichtige pauwen schitterden op het toneel. De kostuums, elk een meesterwerk op zich, wierpen hun gloed op de Vegas Showdancers, die hierdoor nog feller straalden op het podium.

Een Onvergetelijke Dosis Magie en Acrobatiek

Maar de avond was pas halverwege. De formule van het spektakel werd verrijkt met vijf magische, acrobatische en humoristische acts. Dit droeg bij aan de uitbundige mix en zorgde voor een avond van zorgeloze vermaak en samenzijn met familie en vrienden.

Dansend tot in de Vroege Uurtjes

De nacht werd in stijl afgesloten door DJ Anke (Anke Goergen), die de bezoekers trakteerde op een spetterende afterparty in de hervonden muren van discotheek ‘t Colisée.

Geert Hoste loofde de avondshow als een bruisend en pulserend vat vol sfeer. Hij prees het prachtige programma, de krachtige acts, en de uitgekiende muziekkeuze. Ook benadrukte hij de opmerkelijke evolutie van de show in slechts enkele jaren.

Ben Van den Keybus, zichtbaar trots, benoemde de combinatie van zang, showdansers, decor en kostuums met de internationale acts als een ongeëvenaarde triomf op het Belgische toneel. Volgens hem werd dit jaar echt alle registers opgetrokken.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )