De vroegmorgenzon en het noodlot op de Aartrijkestraat in Torhout

Op de Aartrijkestraat in Torhout viel een 84-jarige vrouw uit Ichtegem met haar elektrische fiets. Zij werd vervolgens naar het AZ Deltaziekenhuis campus Sint-Rembert in Torhout gebracht.

Torhout, Aartrijkestraat – 23.08.2023 – 09.35u

Eenzaamheid op het asfalt

In de kalme morgenuren, wanneer Torhout nog ontwaakt uit de rust van de nacht, begon de dag op een ongewone wijze voor een 84-jarige dame uit Ichtegem. Terwijl de eerste zonnestralen hun weg vonden door de lucht en de Aartrijkestraat zich hulde in een warme gloed, bereed deze standvastige vrouw de weg met haar elektrische ros.

Het kruispunt van het lot

Gedreven door een bestemming die alleen zij kende, wilde zij de Groen 62 inslaan. Misschien wel om een geliefde te bezoeken of om de natuur in haar volle glorie te aanschouwen. Maar terwijl zij haar pad vervolgde, speelde het noodlot een wrede truc. Zonder een ander voertuig in de buurt, kwam ze tragisch ten val.

Een onvoorziene wending

De kalmte van de ochtend werd abrupt verstoord door haar onfortuinlijke val. Hoewel de precieze omstandigheden onbekend zijn, was er geen enkel ander voertuig betrokken. Het was een eenzame val, op een weg die getuige was van vele verhalen.

Hoop aan de horizon

De dame, wiens levenservaring haar vele verhalen te vertellen heeft, werd met zorg en urgentie overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis campus Sint-Rembert in Torhout. Daar zal ze, omringd door kundige handen, hopelijk snel herstellen van haar onverwachte avontuur.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be