De Torhoutse Batjes , Back in Time !

Het meest bruisende weekend van het jaar komt eraan! De Torhoutse Batjes keren dit jaar terug in tijd. Naast nostalgische deuntjes en ontzettend veel randanimatie, gooien de handelszaken hun deuren open met tal van promo’s. Ontdek hier het levendige programma.

 

Bereid je voor op een weekend boordevol animatie en optredens die je terug meenemen in de tijd. De straten bruisen dit jaar overal: Burg, Hoedemakersstraat, Oostendestraat, Zuidstraat, Stationsstraat… alle wegen leiden je zowel op vrijdag als zaterdag naar het podium op de Markt, waar je botst op een zeer gevarieerd programma dit jaar.

Op vrijdagavond openen de bizarre figuren van Baba Yega (19.30 uur) ons Batjesweekend. Gevolgd door de nostalgische nummers van de SOS ABBACoverband (20.30 uur). Zaterdag is het dan eerst aan Ghost Rockers (15 uur), de tofste kinderband van het land. Waarna we terugkeren richting fifties en sixties met de swingende tonen van Mr. P & The Cadillacs (17 uur) en niemand minder dan Get Ready (19 uur) maakt er nog een feestje van vooraleer we naar Batjeszondag overgaan.

Geniet voor het derde (maar laatste) jaar op rij van de deathride uit de kerktoren! Zowel op zaterdag als zondag van 13 tot 18 uur. Verder vind je in de Zuidstraat een Photobooth, op de Burg straattheater, in de Oostendestraat de Houtland Dixieband, overal (!) kinderanimatie… en zoveel meer. Ook in de Stationstraat (met de Toâpe Geraapte op zaterdag om 20 uur) en in de Hoedemakerstraat (met optredens van Pancras Meets Otis de twee dagen vanaf 16 uur) vind je dit jaar muziek en animatie.

Zoals elk jaar sluiten we de Batjes af met de prijsuitreiking van de spaaractie op het podium (18 uur), voorafgegaan door de leerlingen van dansschool The Move (14 uur).

En nog meer goed nieuws, dit jaar geniet je van de JC Island beach bar op de Burg van Batjes tot en met Nacht van Vlaanderen! Een week lang een strand in hartje Torhout, geen betere plaats om de zomer in te zetten, toch?

 

Info : thomas.dhiet@torhout.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *