De toren aan de Elf-Julistraat en Koningin Elisabethlaan in Brugge krijgt een opknapbeurt

Op 4 september 2023 voert aannemer Traffic Signs onderhoudswerkzaamheden uit aan de toren gelegen aan de Elf-Julistraat en Koningin Elisabethlaan in Brugge. De werkzaamheden kunnen enige verkeershinder veroorzaken en er geldt een parkeerverbod.

In het hart van onze mooie stad Brugge, waar de geschiedenis en het hedendaagse samenkomen, staat er een belangrijk onderhoud gepland voor de toren aan de Elf-Julistraat en Koningin Elisabethlaan. De aanpak, uitgevoerd door Traffic Signs uit Beringen, zal plaatsvinden op maandag 4 september 2023 tussen 9.00 en 15.00 uur. Echter, zoals het leven onvoorspelbaar kan zijn, kunnen weersomstandigheden en technische uitdagingen de planning lichtjes doen wijzigen.

Geduld en begrip op de weg

Als de klokken van de tijd tikken en de stad ontwaakt, zullen de inwoners van Diksmuide op 4 september enige veranderingen in het verkeersbeeld bemerken. De Koningin Elisabethlaan zal die dag slechts over één rijvak beschikken. Fietsers, de vloeiende levensader van onze stad, worden met zorg omgeleid via de pittoreske Blokstraat en de historische Vlamingdam. Voor hen die hun stalen ros of motorvoertuig in de buurt wensen te parkeren: let op, er geldt een parkeerverbod langs de Koningin Elisabethlaan 62-70.

Brugge’s toewijding aan haar erfgoed

Stad Brugge blijft toegewijd aan het behoud en de verbetering van haar erfgoed, en deze onderhoudswerkzaamheden zijn daar een duidelijk voorbeeld van. Terwijl de wereld in een razendsnel tempo verandert, behoudt Brugge haar charmante authenticiteit en toont de stad respect voor haar verleden door te investeren in de toekomst.

Contactinformatie:

Stad Brugge, Burg 11, 8000 Brugge t 050 44 81 00, persdienst@brugge.be www.brugge.be

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be