De ode aan Maldegemse toegewijden

Op 19 september 2023 worden de vrijwilligers van Maldegem geëerd in het Sint-Annapark. Deze avond, vol van muziek en dankbaarheid, is speciaal voor hen georganiseerd.

In de schaduw van vergetelheid

Op een zachte septemberavond zal het Sint-Annapark in Maldegem gonzen van dankbaarheid. De wind zal fluisteren over de toewijding van de vele handen die zich vrijwillig uitstrekken naar hun gemeenschap.

De vrijwilligers, die onvermoeid en vol overgave zichzelf geven voor de gemeente, verdienen meer dan een moment van herkenning. Dit jaar, op 19 september 2023, wordt er een speciaal eerbetoon gegeven aan deze stille helden van Maldegem.

Een avond vol warmte en gemeenschap

In de sfeervolle shelter van het Sint-Annapark, waar de zon zich langzaam terugtrekt achter de bladeren, wordt een warm welkom voorbereid. Een avond waarop de lucht zal worden gevuld met het zachte geluid van muziek, de geur van heerlijke hapjes en het geklingel van glazen in een toast op diegenen die hun tijd en energie schenken.

Voel je de roep van je hart om daar te zijn? Sta je als een baken van hoop in de Maldegemse gemeenschap? Dan is deze uitnodiging speciaal voor jou. Je aanwezigheid zal de avond vervolmaken. Let wel, de plekken zijn beperkt en inschrijven is een vereiste.

Praktische dromerijen

Datum en tijd: dinsdag 19 september 2023, van 19.30 tot 22.00 uur Locatie: Sint-Annapark’s sfeervolle shelter, toegankelijk via Westeindestraat 1, 9990 Maldegem

Waar dromen auto’s en fietsen? Auto’s kunnen zich nestelen op de parking van het zwembad, de parkeerstrook van Gidsenlaan of de grandioze parking op de Markt. Fietsen kunnen rusten en wachten in de voorziene stalling.

Contact met de bewaker van informatie

Voor verdere inzichten en mysteries rond deze avond, richt uw vragen aan de wijze schepen Peter T. Van Hecke.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be