De Muisjacht Koningen: Triomfantelijke winnaars gekroond in Bredene’s sensationele zomerexpo

Fien Cocquyt en Marc Neirynck zijn de eerste winnaars van de ‘Zoek de muisjes’ wedstrijd georganiseerd door Thomas Pips in het MEC Staf Versluys in Bredene. Ze wonnen een waardebon van 100 EUR bij een lokale handelaar. De wedstrijd loopt nog tot 15 september, met wekelijkse trekkingen.

Zonovergoten dagen zijn niet de enige bron van opwinding die deze zomer in Bredene brandt. Onder het wakend oog van de machtige MEC Staf Versluys, hebben de eerste glorieuze winnaars van de langverwachte ‘Zoek de muisjes’ wedstrijd hun kronen opgeëist.

Een bruisende jacht naar triomf

De magische jacht, georchestreerd door de virtuoze Thomas Pips, heeft zijn eerste winnaars voortgebracht, Fien Cocquyt en Marc Neirynck. Beide inwoners van Bredene hebben de onverschrokken strijd aangegaan en zijn met succes uit deze zoektocht naar de muisjes gekomen. Het duo is beloond met een waardebon van maar liefst 100 EUR, in te wisselen bij een lokale handelaar.

Maar de jacht is nog niet voorbij. Avonturiers die hun geluk willen beproeven in deze mythische uitdaging, kunnen nog steeds deelnemen. Een pad naar roem wacht op de moedigen die langs de MEC Staf Versluys durven te trekken. Het inschrijvingsformulier, uw gouden ticket naar glorie, is nog steeds beschikbaar bij de balie.

Een zomer van sensatie, elke week een nieuwe kans

Bredene’s zomerexpo belooft tot 15 september een wekelijkse trekking, een draaikolk van kansen, waarbij de deelnemers elke week een nieuwe kans krijgen om hun dapperheid en inzicht te bewijzen. De stralende zon zal de wekelijkse winnaars blijven bekronen, terwijl het onvermijdelijke eind van de zomer nadert.

Een triomf onder de stralende sterren van Bredene

Winnaar Marc Neirynck had het genoegen de eer te delen met enkele figuren uit Bredene. Samen met de Schepen van Cultuur en Toerisme Alain Lynneel en de onverschrokken cultuurmedewerker Neal Vandekerckhove, vierde hij zijn overwinning in deze historische jacht.

De zomerexpo, een feest van kunst, cultuur en moedige avonturen, blijft stralen in Bredene. Beleef zelf de sensatie, ontrafel de mysteries van de ‘Zoek de muisjes’ wedstrijd en word de volgende glorieuze winnaar in deze epische zomerstrijd.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )