De Magische Schemering: Een Avond op Alveringem Avenue

Onder de Hemel van Alveringem

Op een vallende avond, de sterren juist aan de horizon, nodigt Alveringem Avenue u uit op een betoverende reis. Op donderdag, 20 juli 2023, vanaf 19.00 uur, gaat de poort van de verwondering voor u open. Zodra de klok slaat, zal de magie zich ontvouwen onder de zachte deken van de sterrenhemel.

Het Domein van Wyckhuize Ontwaakt

Bereid u voor om het Domein van Wyckhuize met andere ogen te zien. Deze avond ontwaakt het in volle pracht, aangewakkerd door de vurige passie van straatartiesten. Vanaf de schemering, brengt het domein een symfonie van kleur, licht en geluid voort, gevormd door de handen en harten van diegene die straatkunst ademen.

Een Spectrum van Vermaak

Van het ontembare enthousiasme van de jeugd tot de bedachtzame glimlach van de ouderen, Alveringem Avenue streelt alle zielen. Het is een wereld waar jong en oud samenkomen, waar het leven zich uitdrukt in bonte kleuren en het alledaagse transformeert in het buitengewone.

Momenten Gegraveerd in de Tijd

Laat u meevoeren door het verhaal van de avond en voel hoe u deel uitmaakt van de magie. Ontdek de wereld van levendige straatkunst en laat de ervaring sporen van onvergetelijke herinneringen achterlaten in uw geest. Elk moment op Alveringem Avenue is een sprookje dat wacht om verteld te worden.

Voor meer informatie, waaronder hoe u deel kunt uitmaken van deze betoverende nacht, bezoek onze website op www.alveringem.be/alveringemavenue. Sta op de drempel van verwondering, adem diep in, en zet de stap. Het wonder van Alveringem Avenue wacht op u.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *