De magie van Eurovisie herleeft in Oostende

Oostende, 5 oktober 2023, 14 uur, Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12, 8400

Een reis door de tijd met Eurovizie

Het Eurovisie Songfestival, ooit het bindmiddel van families in zowel Vlaanderen als Nederland, heeft in de loop der jaren zijn glans behouden. Er was een periode waarin het niet zomaar een muziekshow was, maar een samensmelting van grote orkesten, gepassioneerde vocalisten en een vleugje Europese poëzie. De vraag is: heeft de tijd dit veranderd of blijft de essentie onveranderd?

Muzikale meesterwerken uit het hart van Europa

Eurovizie keert terug naar de gouden tijden en presenteert een concert vol tijdloze songs uit de jaren 50 tot en met 90. Deze avond belooft een melancholische reis te worden, gevuld met zwart-witte herinneringen en kleurrijke verhalen. Het is een uitnodiging om even terug te duiken in die betoverende tijden van authentieke Europese muziek.

Sterren stralen opnieuw

Onder de bezielende leiding van Peter Bauwens komt de muziek tot leven. Chelsy, Andrea Croonenberghs en Geena Lisa zullen met de ondersteuning van een live band de bezoekers betoveren met de meest iconische klassiekers.

Toegankelijkheid en inschrijving

Belangrijk om te weten is dat dit Vief-evenement toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Bij inschrijving dient dit gemeld te worden.

Details en contact

Prijs: € 25

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be