De magie van de Hoppestoet vooraan beleven

Poperinge maakt zich op voor de jaarlijkse Hoppestoet op 17 september en biedt nog enkele tribuneplaatsen aan. Vanaf deze zitplaatsen kunnen toeschouwers het beste zicht krijgen op het kleurrijke evenement. Kaarten zijn te koop voor 15 euro via www.hoppefeesten.be of bij de dienst Toerisme.

Een laatste kans voor een onvergetelijke ervaring

Terwijl de herfstwind zachtjes door de straten van Poperinge waait, bereidt de stad zich voor op een van haar jaarlijkse hoogtepunten: de Hoppestoet. Met nog slechts enkele tribuneplaatsen beschikbaar, is dit het moment voor liefhebbers van cultuur en traditie om hun plek veilig te stellen voor het evenement op zondag 17 september.

Gegarandeerd het beste panorama

De tribunes, strategisch opgesteld op de Grote Markt en voor de majestueuze Sint-Janskerk, bieden de toeschouwers een onovertroffen uitzicht op dit levendige schouwspel. De veelkleurige parade, met haar rijke geschiedenis en traditie, slingert zich zondagmiddag door de centrale lanen van Poperinge. Vanaf deze zitplaatsen duikt men als het ware midden in de bruisende sfeer en het ritme van de stoet.

Een zeldzame gelegenheid, niet te missen

Om dit unieke evenement in alle comfort te beleven, nodigt Poperinge u uit om uw stoel op de tribune te reserveren. Verzeker uzelf van een plaatsje en dompel onder in de charmes van de Hoppestoet. De toegangskaarten voor deze speciale zitplaatsen zijn voor een prijs van 15 euro verkrijgbaar. Ze zijn eenvoudigweg online aan te schaffen via de website www.hoppefeesten.be of bij de lokale dienst Toerisme.

Contactgegevens: Voor meer informatie, neem contact op met de Dienst Toerisme van Poperinge of bezoek www.hoppefeesten.be.

(Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be)