De Ichtegembon kent een vliegende start !

De Ichtegembon, één van de steunmaatregelen van het lokaal bestuur Ichtegem om de handelaars een duwtje in de rug te geven, kent een vliegende start. Zo’n 3 weken na de lancering werden ruim 8.000 Ichtegembonnen verkocht!

Van 1 juni tot en met 15 juli 2020 kan iedereen online Ichtegembonnen aankopen. Je betaalt 10 euro per bon. Het lokaal bestuur van Ichtegem legt 2 euro per bon op. Zo wordt je bon 12 euro waard.

“Via ons online aankoopplatform kan iedereen makkelijk Ichtegembonnen aankopen”, vertelt schepen van lokale economie Magali Segers. “Heel wat mensen hebben de weg naar de bonnen al gevonden. In nog geen 3 weken tijd staat de teller op ruim 8.000 bonnen. Dat betekent dat er nu al 96.000 euro naar onze lokale handelaars is gevloeid (80.000 euro door de bevolking gekocht en 16.000 euro opleg door de gemeente)”.

Nieuwe handelaars vinden ook nog steeds de weg naar het platform en schrijven zich nog steeds in om ook Ichtegembon-handelaar te worden. “Handelaars die dat wensen, kunnen makkelijk het inschrijvingsformulier op de website www.ichtegem.be/Ichtegembon invullen. Ze krijgen dan een communicatiepakket van onze dienst lokale economie en worden toegevoegd aan onze website”, voegt Segers nog toe.

Bij deze doet de gemeente nogmaals een warme oproep aan alle inwoners om Ichtegembonnen te kopen om onze handelaars te steunen. Neem regelmatig een kijkje op het aankoopplatform, er komen nog steeds handelaars bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *