De hernieuwde allure van Groot-Zonnebeke’s literaire bijeenkomst

10:00 – P.C. de Craeye, Kraaiveldstraat 6, Passendale

Boeken, muziek en saamhorigheid

Een ongeëvenaarde literaire ochtend staat op het punt van ontwaken in het pittoreske Passendale. Groot-Zonnebeke’s Davidsfonds nodigt allen uit om te delen in de rijke traditie van literatuur en cultuur, en dit op een speciale boekenkijkdag, genaamd “Vers geperst”. De evenementen van deze dag, die plaatsvinden op zondag 17 september 2023, ontvouwen zich tussen 10:00 en 12:30 in de sfeervolle ambiance van P.C. de Craeye.

Toetreden tot de gemeenschap van het Davidsfonds

Een lidmaatschap bij het Davidsfonds biedt niet alleen toegang tot een wereld van literatuur en cultuur, maar is een uiting van steun voor het behoud van dit erfgoed. Voor slechts 29 euro kun je al lid worden, waarbij de lidkaart je netjes per post bereikt. Diegenen die zich tijdens of voor deze speciale boekenkijkdag aansluiten, worden verwelkomd met een verfrissend aperitief.

Daarnaast wachten er meer voordelen voor de leden. Online bestellingen boven de 30 euro op de website van Davidsfonds komen in aanmerking voor een boekenbon van 20 euro. Bovendien biedt een ingevulde folder, die men kan meenemen, een kans op het winnen van een waardebon van 30 euro. En om de betrokkenheid bij hun evenementen te belonen, biedt het Davidsfonds de mogelijkheid om het lidmaatschap terug te winnen door actieve deelname.

Voor meer informatie kan men contact opnemen via: DF.GrootZonnebeke@gmail.com of 0468/517516.

Melodieën die het hart raken

Maar er is meer. Terwijl boeken het primaire focuspunt zijn, weet het Davidsfonds dat muziek een brug kan slaan tussen woorden en emoties. Daarom zal om 11:00 uur de Koninklijke Fanfare Sint-Cecelia Passendale de lucht vullen met hun prachtige muzikale noten. Dit gratis aperitiefconcert is een geschenk aan de gemeenschap.

En na een ochtend van literatuur en muziek, wat is er beter dan je te laten verwennen met een barbecue à volonté? Voor volwassenen bedraagt de prijs slechts €18 en voor kinderen €12. Reserveren voor deze culinaire traktatie kan tot 13 september bij Marian (051/77.13.03).

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be