Dans van harmonie in Middelkerke

Middelkerke nodigt iedereen uit voor twee gratis proeflessen Tai Chi op 25 en 28 september 2023. Deze eeuwenoude Chinese kunst biedt deelnemers de kans om innerlijke rust en bewustwording te verkennen.

De golven van het innerlijke evenwicht 25 september 2023, 19u30 tot 21u00 28 september 2023, 19u30 tot 21u00 Sportpark Krokodiel, Westendelaan 96, Golden Point, Middelkerke

Terwijl de herfstbladeren hun dans beginnen op de melodie van de wind, nodigt Middelkerke je uit om deel te nemen aan een andere, tijdloze dans: die van Tai Chi.

Mysterieuze eeuwenoude kunst onthuld

Tai chi, dat zijn wortels heeft in de oude Chinese krijgskunst, is meer dan alleen beweging. Het is een ontmoeting, een reis, naar de eeuwenoude kennis van het lichaam en de geest. Ontdek tijdens de proefles de allereerste stappen in deze eeuwenoude leer, voel de rustgevende golf van relaxatieoefeningen, en raak vertrouwd met de vloeiende bewegingen van de korte yang stijl.

De toegangspoort naar de ziel

Door je te laten leiden door Tai Chi, open je de deuren naar innerlijke rust en bewustwording. Het stelt je in staat om je innerlijke landschap te verkennen, waardoor je bewuste keuzes in het leven kunt maken. Keuzes die resoneren met je ziel en je helpen om bepaalde levenspatronen te doorbreken, je ware vrijheid te vinden. Tai chi, in zijn pure essentie, betekent ‘het uiterste en het alomvattende’.

Stap in de wereld van harmonie

Na deze kennismaking ligt de weg open naar een lessenreeks voor beginners. Een avontuur dat wacht op degenen die het pad van innerlijke harmonie willen bewandelen.

Meer informatie en inschrijvingen voor deze dans van de ziel zijn te vinden op www.taichi.be.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be