Culinaire traditie hernieuwd: het Zarren-Werken Mosselfestijn

Zaren-Werken, Zaal Albatros, 10 september 2023, 12u.

De Koninklijke Fanfare en een feest van zee en veld

In het hartje van Zarrenhof komt op zondag 10 september een symfonie van smaak en traditie tot leven. De Koninklijke Fanfare St.-Cecilia Zarren-Werken VZW, een icoon van het lokale muzikale erfgoed, presenteert haar jaarlijkse Mosselfestijn.

Registratie voor een smakelijk samenzijn

Voor de liefhebbers van een goed bord mosselen of de heerlijke geur van gebakken kip, is het aan te raden om vooraf een plek te reserveren. Aanmeldingen kunnen worden gedaan per e-mail via st.cecilia.zarren@skynet.be of door contact op te nemen met:

  • Voorzitter Hugo Callebert op 051 566 970
  • Secretaris Eric Vanthuyne op 0475 80 76 17
  • Bestuurslid Lieven Ingelbeen op 0496 52 92 92
  • Bestuurslid Kurt Taillieu op 0497 03 06 24

Prijzen om van te watertanden

Voor de volwassenen is het zilte genot van mosselen, geserveerd met verse groenten en krokante frietjes, vastgelegd op 25,00 €. Voor degenen die de voorkeur geven aan het malse vlees van een halve kip, vergezeld van groenten en frietjes, bedraagt de prijs 20,00 €. Kinderen kunnen ook smullen van kip of mosselen, inclusief groenten en frietjes, voor een vriendelijke 10,00 €.

Zoet nagenieten

Na het genieten van deze hoofdmaaltijden, is er de mogelijkheid om de ervaring af te ronden met een heerlijk dessert en een kop koffie, ter plaatse te bestellen.

Een uitnodiging van hart tot hart

Het Zarren-Werken Mosselfestijn is niet enkel een culinaire gelegenheid, het is ook een moment van samenzijn en verbinding. Hierbij is iedereen welkom om te genieten van een warme en efficiënte service in de handen van een toegewijd team.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be