Claude Vindevogel: tot op vandaag zinderen zijn golven van vooruitschrijdend inzicht na bij Diksmuide’s Dynamische Middenstand

Vindevogel’s  van een Voormalig Centrummanager tot een Succesvolle Ondernemer

Claude Vindevogel, het onvermoeibare en onstuitbare gemeenteraadslid van Idee Diksmuide en de voormalige centrummanager, kan met trots tot op vandaag zijn niet aflatende inspanningen voor een bloeiend Diksmuide nog altijd terugvinden in een dynamisch handelsapparaat. 

Van de eerste kerstmarkt, de stadsplanborden, schuilhuisjes met reclame, het opzetten van participatie met handelend Diksmuide, de Diksmuidse horeca, de Diksmuidse amandeltaart tot nieuw leven brengen bij de bakkers, het opstarten van BIN (buurtinformatienetwerken voor de industrie), het organiseren van onvergetelijke evenementen langsheen de IJzerboorden met lichtshows aan de IJzertoren, of spektakel op de Grote Markt, het aantrekken van nieuwe winkels zoals Kruidvat, Standaard Boekhandel, Zeeman, Bel&Bo, Colruyt,… het onder de aandacht brengen van streekproducten van lokale landbouwers, de organisator van “Zappen op het Platteland”, een boeiende fietstocht langsheen boeiende landbouwbedrijven in Diksmuide volledige ontwikkeling van A tot Z én de (subsidie)begeleiding van vastgoedprojecten zoals Portus Dixmuda, het coördineren en schrijven van strategische plannen rond mobiliteit en gemeentelijk structuurplan: het passeerde allemaal door de handen en het hoofd van Claude Vindevogel. 

Met de intensiteit van een strijdlustige leeuw voor de middenstand, moedigt Vindevogel, de zelfstandigen aan om hun anker uit te werpen in de historische haven van Diksmuide – een fakkel van potentieel, een landschap doorspekt met schitterende kansen.

En Vindevogel’s visie kent geen grenzen, ook niet na jaren waarin hij in de schaduw van de politiek terug het heft in handen neemt met een briljant en gedurfd plan.

Hij heeft zijn oog laten vallen op een aantal strategische projecten in het centrum van de stad en ver daarbuiten. Van de Schipstraat in de Generaal Baron Jacquesstraat tot het verloederde Polderpand – twee van Diksmuide’s historische kroonjuwelen – heeft Vindevogel de ambitie om ze om te vormen tot de pulserende levensaders van de stad.

Diksmuide, met zijn majestueuze erfgoed en dynamische gemeenschap, is een speeltuin voor iedereen met een neus voor (commerciële) opportuniteiten.

Vindevogel, een ervaren zeeman in woelige wateren van de middenstand, herkent dit potentieel en wil het ontketenen. “Diksmuide is een goudmijn,” is hij enthousiast als weleer, “en ik daag de zelfstandigen uit om hun vlag in onze bruisende stad te planten. Samen kunnen we Diksmuide laten uitgroeien tot een schitterende centrumstad.”

Vindevogel’s plan is even gedurfd als het inspirerend is. 

“Communicatie een participatie zijn voor mij geen loze beloftes. Altijd heb ik de stem van de ondernemer en burger centraal gesteld. Nog voor de tijd van de sociale media was het credo om door intens overleg, sterke producten voor Diksmuide tot stand te brengen. Er ging geen avond voorbij of ik had meerdere besprekingen met investeerders, handelaars, burgers met visie,… Politiek is intens ondernemen en dagelijks bezig zijn met toekomstvisie van onze stad.”

“Overleg is altijd een brug geweest tussen de administratie, ondernemers en bezoekers aan Diksmuide. Vandaag reiken de mogelijkheden en middelen een kwantumsprong verder en die mogelijkheden zullen we benutten om maximale draagkracht tot stand te brengen in het collectieve belang.”

De Strijdoproep aan Alle Pionierende Zelfstandigen

Vindevogel blaast de oproep tot alle zelfstandigen om deze gouden kans te grijpen en mee te bouwen aan de toekomst van Diksmuide. “Dit is het moment om de dobbelstenen te werpen, om deel uit te maken van onze metamorfose. Diksmuide rolt de rode loper voor u uit.” Met zijn ontembare passie, manifesteert Vindevogel zich als een authentieke leider, een beschermheilige van de middenstand, en een visionair die de toekomst van Diksmuide vol vertrouwen tegemoet gaat. Hij is het kloppende hart achter Diksmuide’s renaissance, en onder zijn bezielende leiding, is er geen twijfel dat de stad klaar is om haar gloriejaren te beleven.

Claude Vindevogel: De Wervelende Wind van Verandering

Zoals een verfrissende zeebries die de zeilen van een schip vult, zo brengt Vindevogel’s plan een stroom van verandering naar Diksmuide. Hij is meer dan een gemeenteraadslid of een voormalige centrummanager. Vindevogel is de belichaming van een ideaal, de stem van hoop, de wegbereider voor Diksmuide’s dynamische en bloeiende toekomst.

Hij gaat deze uitdaging aan met de wijsheid van een strategische leider. De straten van Diksmuide zullen binnenkort niet langer stille getuigen van het verleden zijn, maar levendige echos van de toekomst, gevuld met kunst, cultuur en ongekende zakelijke mogelijkheden.

De Gouden Dageraad van de Middenstand

Hij ziet een stad waar zelfstandigen hun bedrijven zien floreren, waar kunstenaars hun werk aan een breder publiek kunnen tonen, en waar inwoners en bezoekers samen genieten van de rijke mix van kunst, cultuur en handel. 

Claude Vindevogel: De Held van Diksmuide’s Nieuwe Hoofdstuk

In het hart van dit alles staat Claude Vindevogel, de onverschrokken ondernemer, die klaar is om de uitdagingen van het onbekende aan te gaan en het potentieel van Diksmuide te ontketenen. Onder zijn bezielende leiding is er geen twijfel dat Diksmuide aan de vooravond staat van een nieuw en spannend hoofdstuk. Dus, aan alle ondernemers die klaar zijn om de volgende stap te zetten, de volgende sprong te wagen, Diksmuide en Claude Vindevogel verwelkomen jullie met open armen. Dit is het moment om deel uit te maken van deze geweldige transformatie. Dit is het moment om te investeren in Diksmuide en samen een stralende toekomst te creëren. Claude Vindevogel, de voormalige centrummanager en nu dappere gemeenteraadslid van Idee Diksmuide, is klaar om de koers van Diksmuide te veranderen en haar te leiden naar een toekomst vol bloeiende zakelijke kansen en culturele rijkdom. Hij nodigt alle zelfstandigen uit om deel uit te maken van deze opwindende reis. Met zijn dappere plannen en grenzeloze enthousiasme, is er geen twijfel dat onder zijn leiding, Diksmuide’s beste dagen nog voor de boeg zijn.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *