cd&v Kortrijk stelt nieuwe perscontacten voor

cd&v Kortrijk kondigt een belangrijke wijziging aan in hun communicatieteam met de benoeming van Hannelore Vanhoenacker en Sien Vandevelde als de nieuwe perscontacten. Deze verandering onderstreept de inzet van de partij voor verbeterde communicatie en transparantie.

In een recente mededeling heeft cd&v Kortrijk, onder leiding van voorzitter Siska Buysschaert, officieel de benoeming van nieuwe perscontacten aangekondigd. Deze stap markeert een nieuwe fase in de communicatiestrategie van de partij, gericht op het versterken van de banden met de media en het publiek.

Een frisse blik op communicatie

Met onmiddellijke ingang nemen Hannelore Vanhoenacker en Sien Vandevelde de belangrijke rol op zich als de nieuwe aanspreekpunten voor respectievelijk de fractie en de partijafdeling van cd&v in Kortrijk. Deze benoemingen zijn onderdeel van een bredere strategie om de zichtbaarheid en toegankelijkheid van de partij te vergroten.

Hannelore Vanhoenacker, bekend om haar betrokkenheid en deskundigheid binnen de partij, zal zich voornamelijk richten op zaken die de fractie aangaan. Sien Vandevelde, eveneens een gerespecteerd lid van cd&v Kortrijk, neemt de communicatie voor de partijafdeling op zich. Samen vormen zij het nieuwe gezicht van cd&v Kortrijk in de omgang met de pers.

Dankwoord en toekomstvisie

Voorzitter Siska Buysschaert benadrukt het belang van deze nieuwe benoemingen en bedankt de media alvast voor de toekomstige samenwerking. “We zijn ervan overtuigd dat Hannelore en Sien met hun dynamiek en expertise een frisse wind zullen laten waaien door onze communicatiekanalen. Hun aanstelling getuigt van onze ambitie om de dialoog met zowel de pers als onze burgers te versterken,” aldus Buysschaert.

Contactgegevens voor de pers:

  • Hannelore Vanhoenacker, aanspreekpunt voor de fractie
  • Sien Vandevelde, aanspreekpunt cd&v Kortrijk

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Siska Buysschaert, cd&v-voorzitter, via 0496 895978.

(Tekst Andy Vermaut +32499357495 en Serge Jansen +32468334833 van www.westnieuws.be email: contact@westnieuws.be)