Carnaval in de schijnwerpers bij Plopsa-parken tijdens krokusvakantie

De Belgische Plopsa-parken vieren uitbundig Carnaval tijdens de krokusvakantie met een reeks aan liveshows, Meet & Greets en polonaises, geleid door favoriete figuren zoals Bumba en de Smurfen.

Feestelijke traditie in De Panne

Zoals elk jaar transformeren de Belgische Plopsa-parken in een carnavalsspektakel tijdens de krokusvakantie. Van 12 tot en met 16 februari belooft Plopsaland De Panne een onvergetelijk feest met Ketnet Junior-helden zoals Bumba en de Smurfen. Naast de kans om op de foto te gaan met deze geliefde figuren, is er een speciale liveshow en Meet & Greet met Sarah en Bavo. Het hoogtepunt is Bumba’s Polonaisefeest, een uitbundige afsluiter van elke feestdag.

Hasselt viert mee

Plopsa Indoor Hasselt staat eveneens in het teken van carnaval, met Piet Piraat die de leiding neemt over de festiviteiten. Bezoekers kunnen genieten van een Meet & Greet met de bekende Plopsa-figuren en het dagelijks terugkerende Bumba’s Polonaisefeest op het Dorpsplein, inclusief een kleurrijke confettiregen.

Antwerpen doet ook mee

Plopsa Station Antwerp, waar Ketnet Junior een belangrijke rol speelt, biedt van 12 tot en met 16 februari een memorabele Meet & Greet met Bumba, Bumbalu en Kaatje. Een kans om dicht bij enkele van de meest geliefde kinderhelden te komen.

Een onvergetelijke krokusvakantie

De Plopsa-parken staan bekend om hun unieke combinatie van topattracties en speciale evenementen. Met de komst van Carnaval tijdens de krokusvakantie wordt deze traditie voortgezet, tot groot genoegen van zowel jong als oud. Bezoekers kunnen meer informatie vinden over deze speciale viering op de officiële website.

Over Plopsa

Plopsa, de themaparkdivisie van Studio 100, beheert 8 themaparken die jaarlijks gemiddeld 3,5 miljoen bezoekers trekken. Naast de bekende parken in België, waaronder Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, omvat Plopsa ook locaties in Nederland en Duitsland. Met een breed scala aan attracties biedt Plopsa vermaak voor het hele gezin.

Voor meer informatie: www.plopsa.be

(Tekst Andy Vermaut +32499357495 en Serge Jansen +32468334833 van www.westnieuws.be email: contact@westnieuws.be)