Caring Family vzw organiseert op 26 augustus kidsdag in zaal Regenboog in Koekelare

26 augustus, 11:00 uur, zaal De Regenboog, Koekelare

Zodra de zon haar zenith nadert en de klok elfmaal slaat, opent een domein van blijdschap en hartelijkheid zijn deuren. Hier is geen entreegeld; vreugde kent immers geen prijskaartje.

Ontmoeting in de hal van hoop

Op een steenworp afstand, in het schilderachtige “De Regenboog”, belooft de Laan van de Oude Belhutte een verkwikkende ontmoeting. Onder het wakend oog van Kelly Van Oost en haar team, wordt hier een hemelse kruising van wereldlijke en mystieke viering geboren.

Feestmaaltijd van verbinding

In deze gerespecteerde ruimte zorgt meesterkok Davy Soenen voor een culinair avontuur. Zijn creaties spreken zowel de zintuigen als het hart aan en verzekeren een onvergetelijke ervaring voor elke gast.

Vertier en vreugde voor de jongsten

Na de lunch verliezen de dorpsgenoten zich in nostalgische spelletjes en festiviteiten. Voor kinderen jonger dan twaalf wacht een traktatie van zoete pannenkoeken en verfrissende dranken, als eerbetoon aan jeugdige onbezonnenheid.

Verbroederende barbecue

Voor slechts achttien euro verwent een rijkelijk barbecuemaal de smaakpapillen. Kinderen tot twaalf jaar smullen voor een gereduceerd tarief. Belangrijk is wel even aanmelden bij de gerespecteerde Kelly Van Oost.

Optredens die betoveren

Als de klok de tweede uur slaat, volgen betoverende optredens. Ook degenen die alleen voor het vertier komen, zijn welkom. Zonder kosten, maar met een belofte van onvergetelijke momenten.

Ieder hart is welkom

De essentie van deze dag reikt verder dan enkel vieren; het benadrukt de onbreekbare banden die ons samen brengen. Er zullen ook toffe volksspelen zijn. Dit wordt zeer zeker de moeite.

Aanmeldingsproces

Het aanmelden is een cruciale stap, die men kan voltooien door contact op te nemen met de gerespecteerde Alex Van Oost. Zijn onmisbare rol in dit proces garandeert een vlekkeloze inschrijving. Zijn nummer, 0475/43.19.24, staat klaar om uw deelname te bevestigen.

Bijdrage en bevestiging

Elke bijdrage kan worden overgemaakt naar BE69 0630 1946 2578. Deze geste draagt bij aan de realisatie van onze gezamenlijke festiviteiten.

Open uitnodiging

Het team achter Caring Family met Kelly Vanoost en co nodigt iedereen uit, van elk pad en elke achtergrond, om samen te genieten van deze bijzondere dag. Iedereen is van harte welkom. Het zal een zeer mooie en aangename dag worden.

(Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be)