Camille brengt verwondering naar Oostende

De betoverende Camille brengt een exclusieve Zoektocht naar Verwondering naar Oostende, in samenwerking met Toerisme Oostende vzw en Gracia Live. Van 9 mei tot 18 augustus kunnen fans deelnemen aan deze gratis zoektocht, waarbij ze kans maken op een persoonlijke ontmoeting met Camille tijdens haar show in Kursaal Oostende. De zoektocht nodigt deelnemers uit om hun kennis te testen over de popster en de stad te verkennen, met als beloning een unieke ervaring. (tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be)

Toerisme Oostende vzw en Gracia Live slaan handen ineen voor exclusieve zoektocht

Camille betovert Oostende met de exclusieve Zoektocht naar Verwondering aan zee, een samensmelting van kunst en avontuur. In een unieke samenwerking tussen Toerisme Oostende vzw en Gracia Live wordt een zoektocht gecreëerd die de stad aan zee doordrenkt met de spirit van de Vlaamse popster. De gratis zoektocht, die plaatsvindt van 9 mei tot 18 augustus, nodigt superfans uit om hun kennis te testen en een ontmoeting te winnen tijdens Camille’s show in Kursaal Oostende.

Verwondering aan zee: De Camille zoektocht

Van 9 mei tot 18 augustus krijgen jong en oud de kans om deel te nemen aan de gratis Camille Zoektocht aan zee. Geïnspireerd door Camille’s aanstaande Tour in Kursaal Oostende op 20 & 21 juli en 17 & 18 augustus, is deze zoektocht een uitdaging voor fans om hun kennis te laten zien over de iconische zangeres. Door tien vragen te beantwoorden en letters te verzamelen in het centrum van Oostende, ontrafelen deelnemers de sleutelvraag: ‘Wat is Camille haar favoriete museum in Oostende?’ De beloning? Een persoonlijke ontmoeting met Camille tijdens haar show in Kursaal Oostende op zondag 18 augustus om 10.00 uur.

Exclusieve ervaring: Ontmoet Camille in persoon

Om kans te maken op deze exclusieve ervaring, moeten deelnemers het zoektochtformulier invullen en vóór 12 augustus inleveren aan de balie van Toerisme Oostende (Monacoplein 2). De gelukkige winnaar wordt persoonlijk via e-mail op maandag 12 augustus op de hoogte gebracht.

Verkenning: Ontdek de stad aan zee

De zoektocht, verkrijgbaar bij Toerisme Oostende vzw en deelnemende handelszaken of via visitoostende.be, nodigt niet alleen uit tot plezier en avontuur, maar biedt ook een unieke kans om de stad te verkennen en de magie van Camille te ervaren.

Burgemeester Bart Tommelein nodigt uit

“We nodigen jong en oud uit om deel te nemen aan de zoektocht in het handelscentrum en de magie van onze stad te ontdekken”, aldus Burgemeester Bart Tommelein.

Deelnemende Handelszaken:

  • Kursaal Oostende
  • Mister Spaghetti
  • Filou & Friends
  • Lorre
  • Boekhandel Corman
  • Mercator
  • Brooklyn
  • Cappuccino
  • Sapidum
  • Amy Mary

Tour aan zee in Kursaal Oostende

Op zaterdag 20 & zondag 21 juli en zaterdag 17 & zondag 18 augustus brengt Camille haar Tour aan zee naar Kursaal Oostende. Verwacht spetterende shows, haar grootste hits en een vleugje magie! Alle details zijn te vinden op www.visitoostende.be/nl/camille-tour-aan-zee.

Praktische informatie:

(tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be)