Bumba betreedt de spotlight! De Bumba Kids Parade onthult het magische ‘Circus Bumba’

Kom en beleef een unieke once-in-a-lifetime ervaring op vrijdag 21 juli 2023, met de opening van de gloednieuwe indoorzone ‘Circus Bumba’ in Plopsaland De Panne.

Loop mee in de parade!

Stap samen met Bumba en zijn vriendjes de magische wereld van ‘Circus Bumba’ binnen tijdens de Bumba Kids Parade. De officiële opening van deze gloednieuwe indoorzone vindt plaats op vrijdag 21 juli 2023, in Plopsaland De Panne.

Een splinternieuwe belevenis

Bumbalu, hier komt het circus! ‘Circus Bumba’ biedt vijf fonkelnieuwe attracties, een theater, een restaurant, twee horecapunten en een winkel – allemaal onder één dak. Dankzij deze uitbreiding, die een investering van 12,5 miljoen euro omvat, kunnen bezoekers nu genieten van een volledig overdekte zone, perfect voor urenlang indoorplezier.

De Bumba Kids Parade: jouw ticket naar een magische ervaring

Voor deze grootse opening heeft Plopsaland een duizendtal exclusieve combitickets in de aanbieding. Deze bieden elk kind bovenop hun toegangsticket een gratis Bumba-hoedje. Dit vrolijke hoedje geeft toegang tot de unieke Bumba Kids Parade.

Terug naar de essentie

“Circus Bumba is volledig gethematiseerd naar de wereld van het immens populaire Studio 100 figuur Bumba. Met de opening van deze indoorzone komen we tegemoet aan de behoeften van onze jongere doelgroep en vullen we onze all-weatherervaringen in onze parken aan”, aldus Koen Clement, CEO Plopsa Group a.i.

Weetjes over ‘Circus Bumba’

Wist je dat… Bumba zelf 38 keer voorkomt in ‘Circus Bumba’?

Wist je dat… er meer dan 1.500 Bumba-hoedjes verwerkt zijn in ‘Circus Bumba’? Wist je dat… er in elke scène van de darkride-attractie ‘Op reis met Bumba’ een Kiwi- en/of Babilu-figuurtje verstopt zit? Wist je dat… er in de darkride-attractie ‘Op reis met Bumba’ bijna 150 bewegende items zitten, waaronder al 50 bewegende figuurtjes (animatronics)?

Over Plopsa. Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, beheert 8 themaparken die jaarlijks zo’n 3.5 miljoen bezoekers aantrekken. De Plopsa-parken bieden topattracties in een unieke omgeving voor jong en oud.

Eindig de dag in stijl!

Mis deze once-in-a-lifetime kans niet om samen met Bumba en zijn vrienden ‘Circus Bumba’ officieel te openen. Geniet als eerste van alle attracties in de gloednieuwe indoorzone. Een ding is zeker: de opening van ‘Circus Bumba’ wordt een reis om nooit meer te vergeten!

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *