Bolt breidt zijn vleugels uit naar Brugge

Bolt’s recente uitbreiding naar Brugge benadrukt haar toewijding aan het verbeteren van stedelijke mobiliteit in Vlaanderen. Met een focus op veiligheid, toegankelijkheid, en duurzaamheid, biedt Bolt een welkome aanvulling op de bestaande vervoersmogelijkheden in de stad. Door speciale promoties te bieden aan de inwoners, viert Bolt haar lancering en bevestigt het bedrijf haar inzet voor een toegankelijkere en duurzamere mobiliteit.

Brugge, 2 april 2024 – In een recente ontwikkeling heeft het vooraanstaande Europese mobiliteitsplatform Bolt zijn nieuwste taxiservice in Brugge gelanceerd. Deze beweging markeert een significante stap in het streven van het bedrijf om een omvattende dekking in Vlaanderen te realiseren. Volgend op eerdere succesvolle introducties in Gent, Antwerpen, en Kortrijk, illustreert deze uitbreiding naar Brugge de voortdurende toewijding van Bolt om het mobiliteitslandschap in de regio te verrijken.

Een stap vooruit in stedelijke mobiliteit

Door deze strategische uitbreiding biedt Bolt nu een efficiënte en toegankelijke vervoersoptie in Brugge, een stad die niet alleen bekend staat om haar rijke historie en toeristische waarde maar ook om haar inzet voor duurzame stadsontwikkeling. De diensten van Bolt beloven een naadloze reiservaring voor zowel inwoners als bezoekers, waarmee het initiatieven voor openbaar vervoer complementair aanvult.

Laurent Pantusa, Country Manager bij Bolt België, verwoordt het als volgt: “Onze entree in Brugge is een cruciale mijlpaal in onze missie om integrale mobiliteitsoplossingen te bieden door heel Vlaanderen. We streven ernaar om essentiële diensten te leveren die aansluiten op de dynamische behoeften van de stad, met een focus op betrouwbaarheid, veiligheid, en toegankelijkheid.”

Innovatie en veiligheid voorop

Met de lancering in Brugge benadrukt Bolt zijn inzet voor veiligheid en superieure servicekwaliteit. Dankzij geavanceerde functies zoals de SOS-knop en Monitoring voor ritafwijkingen in de app, kunnen zowel passagiers als chauffeurs rekenen op een veilige en geruststellende ervaring. Deze technologische innovaties onderstrepen het belang dat Bolt hecht aan de veiligheid van haar gebruikers.

Een warm welkom met speciale promoties

Om de introductie in Brugge te vieren, biedt Bolt speciale kortingen aan de stadsbewoners. Met 20% korting op alle ritten, zet het bedrijf zich in voor het bevorderen van duurzame en toegankelijke mobiliteitsopties, waarmee het een warm welkom heet aan de inwoners van Brugge.

Bolt: Een kijkje in de toekomst

Bolt, bekend als Europa’s leidende super-app, bedient meer dan 150 miljoen gebruikers in meer dan 45 landen. Het bedrijf zet zich in voor de transitie van privévoertuigen naar gedeelde mobiliteitsoplossingen, met diensten variërend van taxibemiddeling tot de verhuur van gedeelde elektrische fietsen en steps. Hoewel Bolt Market, Bolt Food, en Bolt Drive nog niet beschikbaar zijn in België, hebben deze diensten al grote populariteit verworven in andere Europese en Afrikaanse steden.

Auteurs tekst: Andy Vermaut (+32499357495) en Serge Jansen (+32468334833) van www.westnieuws.be email: contact@westnieuws.be