Bijna 4.000 volle spaarkaarten voor actie Kortemark ’t Winkelt, hoofdwinnaars zijn bekend

De derde editie van Kortemark ’t Winkelt, de lokale spaaractie van Unizo Groot Kortemark, Zarren Werken Onderneemt en de Gemeente Kortemark bij het einde van het jaar, is afgelopen. De hoofdprijs van 1.000 euro in Kortemarkbonnen gaat naar Febe Debaenst, voor Sofie Vandewalle liggen dan weer Kortemarkbonnen ter waarde van 500 euro klaar.

In totaal werden niet minder dan 3.979 spaarkaarten ingediend. En om er nog wat extra cijfermateriaal tegenaan te gooien: Kortemark ’t Winkelt levert zomaar even 180 winnaars op: zo mogen er zich 138 deelnemers verheugen op een prijs geschonken door één van de vele betrokken handelaars (ter waarde van in totaal 3.750 euro) en zijn er ook nog eens 42 Kortemarkbonnen ter waarde van in totaal 3.000 euro, geschonken door Gemeente Kortemark.

De vele winnaars kunnen vanaf maandag 23 januari hun prijzen afhalen bij het onthaal in De Roende, Hospitaalstraat 31 in Kortemark, en dit tijdens de openingsuren. Er is ook een specifiek afhaalmoment op zaterdagvoormiddag 28 januari in De Roende, tussen 9 en 11.30 uur.

Een alfabetisch overzicht van alle winnaars is terug te vinden op www.kortemark.be.