Betovering onder de Sterrenhemel: Puzzels en Planeten bij Astropolis

Vandaag, zondag 13 augustus 2023 nodigt het Sterrenkundig centrum Astropolis in Oostende bezoekers uit om deel te nemen aan een workshop waarin ze een 3D-puzzel creëren, geïnspireerd op het ISS. Het evenement combineert kosmische kennis met artistieke expressie.

Vandaag zondag 13 augustus 2023, 14:00 uur, Sterrenkundig centrum Astropolis, Oostende

Het Heelal Ontvouwt Zich

In de bruisende stad Oostende bevindt zich een plaats die bezoekers meeneemt op een reis door het uitgestrekte universum. Sterrenkundig centrum Astropolis, een knooppunt van kosmische kennis en ervaring, biedt een blik op het onmetelijke firmament.

Kunstzinnige Kosmologie

Op 13 augustus, wanneer de zon zich op haar hoogtepunt bevindt en de tijd 14:00 uur aantikt, opent Astropolis zijn deuren voor een bijzondere workshop. Hier krijgen bezoekers de kans om niet alleen kennis te maken met de wonderen van het heelal maar ook hun creativiteit de vrije loop te laten. Ze creëren een 3D-puzzel, waarbij de inspiratie rechtstreeks is ontleend aan het internationale ruimtestation ISS.

Astropolis: Poort naar de Sterren

Dit centrum biedt veel meer dan alleen een blik op de sterren. Het is een plek waar kennis en kunst hand in hand gaan, waar de oneindige ruimte zich verbindt met de creativiteit van de mens. Voor meer informatie en om deel te nemen aan deze verrijkende ervaring, kunt u terecht op hun officiële website: astropolis.be.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be