Betoverende familiedag bij kasteel Beauvoorde

Ervaar een betoverende dag vol geschiedenis en verhalen tijdens de Familiedag bij Kasteel Beauvoorde. Laat je meevoeren op een vertelwandeling door Julienne Flyps en haar koetsier Jules, geniet van een workshop voor de kinderen en sluit af met heerlijke Beauvoordse pannenkoeken. Mis deze magische dag niet!

Een historische reis door verhalen

Op een betoverende 19e mei opent Kasteel Beauvoorde zijn poorten voor een onvergetelijke Familiedag. Stap binnen in een wereld doordrenkt met geschiedenis en verhalen, waar Julienne Flyps, de laatste bewoonster van het kasteel, en haar koetsier, Jules, je meenemen op een intrigerende vertelwandeling door het idyllische dorp.

Een betoverende vertelling

Laat je meeslepen door de vertellingen van vervlogen tijden, terwijl je wandelt langs eeuwenoude muren en geplaveide paden. Ontdek de geheimen die fluisteren in de wind, terwijl de geschiedenis tot leven komt onder de zachte streling van de zonnestralen.

Een feest voor jong en oud

Na de betoverende wandeling is er vermaak voor jong en oud. Terwijl de kinderen zich vermaken met een creatieve workshop, kunnen de (groot)ouders ontspannen en genieten van een verfrissend drankje op het schilderachtige terras of in de weelderige omgeving van het kasteelpark.

Culinaire verwennerij

De dag bereikt zijn hoogtepunt met een smakelijke traktatie: de befaamde Beauvoordse pannenkoeken, een ware lekkernij waar zowel jong als oud van zal smullen. Een perfecte afsluiting van een dag vol avontuur en verwondering.

Praktische informatie

Datum: 19 mei Tijd: 14:00 – 17:00 uur Locatie: Kasteel Beauvoorde Tickets en meer informatie zijn beschikbaar op www.herita.be/nl/events/familiedag-kasteel-beauvoord

(Tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be)