Barbara Dex: Een muzikale avond in Bekegem

Barbara Dex zal op vrijdag 7 juni 2024 optreden in Bekegem Intiem, begeleid door Buscemi. Verwacht een avond vol prachtige melodieën en meeslepende klanken in de sfeervolle St. Amanduskerk. Mis deze unieke ervaring niet!

Op vrijdag 7 juni komt de geliefde Kempense zangeres, Barbara Dex, naar Bekegem voor een betoverend optreden. Bereid je voor op een avond vol prachtige melodieën en meeslepende klanken, gehuld in de intieme sfeer van Bekegem.

Met meer dan twee decennia aan ervaring op de Vlaamse muziekscène heeft Barbara Dex zichzelf stevig aan de top gevestigd. Haar stem, uniek en kenmerkend, is een herkenbaar geluid geworden voor velen. Maar het is niet alleen haar stem die haar onderscheidt. Barbara Dex heeft zich ook laten zien als een veelzijdige artieste, met een repertoire dat zich uitstrekt over verschillende muziekgenres.

Een avond vol muzikale pracht

Barbara Dex en Buscemi: Een Unieke Samenwerking Een Divers Repertoire, Van Jazz tot Pop Een Onvergetelijke Ervaring in de Sfeervolle St. Amanduskerk

“Op het podium van Bekegem Intiem zal Barbara worden vergezeld door niemand minder dan Buscemi,” onthult Celesta Muylle, schepen van cultuur. “Samen zullen ze een breed scala aan nieuwe nummers ten gehore brengen, variërend van warme jazz tot ontspannende loungemuziek en pakkende popklanken. De combinatie van hun talenten en de unieke locatie, de pittoreske kerk van Bekegem, belooft een avond te worden die je niet snel zult vergeten.”

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 7 juni 2024 Tijd: Van 20:00 tot 22:00 uur Locatie: St. Amanduskerk Bekegem Tickets: Voorverkoop €12 (verkrijgbaar bij administratief centrum Eernegem, Sociaal Huis Ichtegem of bestuur Samana Bekegem) Aan de deur €15

Mis deze unieke kans niet om te genieten van de prachtige muziek van Barbara Dex en Buscemi in de betoverende omgeving van Bekegem.

(Tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be)