Bakkerij Spelier in Sluis sluit op 31 januari de deuren

Op dinsdag 31 januari sluiten Eddy en Anja Spelier voor de laatste keer de deuren van hun bakkerij in de Lange Wolstraat in Sluis. Burgemeester Marga Vermue bezoekt hen die dag om 16 uur om, mede namens het college, haar dank uit te spreken voor hun jarenlange inzet in Sluis en omstreken.

De bakkerij bestaat sinds 1957 en sluit, na 66 jaar, op 31 januari voorgoed de deuren. Het echtpaar gaat dan van hun welverdiende rust genieten

De huidige eigenaren Eddy en Anja Spelier namen de winkel destijds over van de ouders van Eddy. Voorheen heette de Bakkerij Van Daele. Na de overname werd de bakkerij omgedoopt tot Bakkerij Spelier. Tot aan de dag van sluiting staat klantvriendelijkheid en het serviceniveau hoog in het vaandel bij het echtpaar. Niets is te gek om te maken en alle bestellingen staan altijd op tijd klaar.

Het voornemen is om op de plaats van de huidige bakkerij appartemeenten te realiseren. Ook Eddy en Anja komen er te wonen. Zo kan Eddy blijven genieten van het uitzicht op Het Belfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *