Arnout Van den Bossche’s triomf in Kursaal Oostende

Arnout Van den Bossche, de ‘bekendste onbekende comedian van Vlaanderen’, betreedt met zijn nieuwe voorstelling “Coach” het podium van Kursaal Oostende op zaterdag 18 mei 2024. Zijn indrukwekkende staat van dienst en de immense belangstelling voor zijn tournee tekenen zijn onbetwistbare triomf.

Op zaterdag 18 mei 2024 zal het Kursaal Oostende het toneel zijn voor de meesterlijke vertoning van Arnout Van den Bossche’s nieuwste voorstelling “Coach”. De titel van ‘de bekendste onbekende comedian van Vlaanderen’ past hij vaak spottend aan zichzelf toe, maar zijn komst naar dit prominente podium is een buitengewone triomf.

Een tracé van triomfen

Van den Bossche kan bogen op een indrukwekkend palmares. Met twee uitverkochte Lotto Arena’s en herhaalde optredens van zijn vorige show, “Burn-out voor beginners”, heeft hij zijn stempel gedrukt. Nu, met zijn nieuwe voorstelling, “Coach”, oogst hij al voor de première in januari 2024 immense belangstelling. Shows tijdens de tournee zijn nu al uitverkocht, een veelbelovend voorteken.

Een onverwachte wendig

Initieel stond geen voorstelling gepland in Kursaal Oostende wegens geplande renovaties. De uitstelling van deze werken creëerde echter een venster voor extra shows in mei en juni. Van den Bossche, alert op deze kans, voegt graag een voorstelling in Oostende toe aan zijn reeks optredens.

Beleef Arnout Van den Bossche

Op zaterdag 18 mei 2024 schittert Arnout Van den Bossche in Kursaal Oostende. Voor diegenen die getuige willen zijn van zijn kunsten, zijn tickets en informatie beschikbaar via www.comedyshows.be.

Tekst: Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be