Allerlei nieuwsweetjes uit Anzegem…Nieuwe beheerder aangesteld voor de cafetaria van Sporthal Torrebos

Op een bruisende woensdagavond in september, heeft de zoektocht naar een nieuwe beheerder voor de cafetaria van Sporthal Torrebos zijn climax bereikt. Koen Vervaeck, reeds bekend als de beheerder van Cappuccino in Waregem, heeft de fakkel opgenomen. Zijn rijke ervaring en visie op het verbinden van mensen maken hem de ideale keuze. De deuren van de cafetaria zijn inmiddels geopend voor het publiek op woensdag en donderdag van 18.00 tot 24.00 uur en op vrijdag van 19.00 tot 01.00 uur.

Ruimte voor groei

Anzegem creëert extra opbergruimte voor verenigingen In een wereld waar verenigingen bloeien en de behoefte aan ruimte exponentieel groeit, biedt Anzegem een oplossing. Nieuwe opbergruimtes zijn in aanbouw bij het Gemeentepunt, variërend van kasten tot grotere opslagruimtes. Deze ruimtes zijn ontworpen om 24/7 toegankelijk te zijn, afhankelijk van het type opslag dat men kiest.

Toekomstige uitbreiding

Nieuwe parkeerplaatsen in Kerkstraat Met het oog op de toekomst en het verminderen van de parkeerdruk, zal er in de Kerkstraat een nieuwe parkeerplaats worden aangelegd. Twee gebouwen, voorheen bekend als het jeugdhuis en het CM-gebouw, zullen plaatsmaken voor deze vernieuwing.

Anzegem’s inzet voor duurzaamheid

De ‘30% minder’ campagne Duurzaamheid staat centraal in Anzegem’s visie. De nieuwe campagne ‘30% minder’ moedigt inwoners aan om hun afvalzak te verminderen. Dit niet alleen voor de planeet, maar ook voor kans op aantrekkelijke prijzen.

Eindejaarsactie ‘Blijf hangen in Anzegem’

Als de wintermaanden naderen, brengt Anzegem warmte met hun eindejaarsactie. Lokale handelaars worden aangemoedigd om deel te nemen en klanten kunnen prijzen winnen door stempels te verzamelen.

Jubilarissen in het spotlight

Het huwelijk van Devogelaere August en Vandeputte Georgette bereikt een indrukwekkende mijlpaal van 65 jaar. Deze bijzondere gelegenheid zal niet onopgemerkt blijven, met een speciaal bezoek gepland op 29 september.

Contactpersonen voor meer informatie:

Schepen Louis Degroote | 0483 42 27 92 | louis.degroote@anzegem.be

Schepen Yannick Ducatteeuw | 0496 20 47 00 | yannick.ducatteeuw@anzegem.be

Tekst door Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be.