Algemene vergadering cultuurraad Lichtervelde

Woensdag 30 november ’22 mocht de Lichterveldse cultuurraad terug alle aangesloten culturele verenigingen verwelkomen in OC De Schouw voor een algemene vergadering.

Dit jaar werd er terug een cultuurprijs uitgereikt aan een evenement met een overstijgend, bijzonder en cultureel karakter. De algemene vergadering mocht de winnaar stemmen en de drie genomineerden waren Cultuurhuis De Keizer, Vijverkaffee en The Killer Queen. Deze drie genomineerden werden, na interne stemming, geselecteerd door het dagelijks bestuur. Als winnaar viel Cultuurhuis De Keizer uit de bus en mocht een beeld in ontvangst nemen van De Schouw gemaakt door De Beelderij.

Cinema De Keizer werd vorig jaar heropend als ‘Cultuurhuis De Keizer’. Podium C organiseert er allerhande activiteiten, van nieuwe films tot diner shows, karaoke, kindertheater, en Bar Agnes, waar in een gemoedelijke sfeer een drankje kan genuttigd worden. Stephanie Caset nam de prijs in handen in naam van de vele vrijwilligers die salem Cultuurhuis De Keizer draaiende houden.

Het geheel van de avond werd verder afgewisseld door een voorstelling van de cultuur Lichtervelde, participatietrafject bibliotheek (Luc Haeghebaert) en muziek van eigen bodem door The Microwives. Voorzitter Herman Becue deed het fotoproject 2023 ‘(Cul)tuurt’ uiteen.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *