Accor Di Mare brengt unieke vijfstemmige accordeonklanken naar Oostende

Accor Di Mare, een accordeongroep bekend om hun unieke vijfstemmige arrangementen, treedt op 24 februari op in Galerie Beausite te Oostende. Met een divers repertoire dat decennia van muziekgeschiedenis omvat, belooft de groep een avond vol nostalgie en muzikale hoogstandjes tijdens de Nacht van de Musea en Galerijen.

Een muzikale reis door de tijd

Op de avond van 24 februari zal Galerie Beausite in Oostende, gelegen aan de Albert I Promenade 39, het toneel zijn van een bijzonder muzikaal spektakel. Accor Di Mare, een accordeongroep met een uniek vijfstemmig concept, neemt bezoekers mee op een reis door de muziekgeschiedenis met hits van de jaren ’60 tot nu. Van rock en disco tot aan de hedendaagse hits, het repertoire van de groep belooft een veelzijdige avond.

Een avond vol nostalgie en energie

Tijdens de Nacht van de Musea en Galerijen treedt Accor Di Mare twee keer op in Galerie Beausite: van 19:30 tot 20:15 en van 20:45 tot 21:30. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een avond vol nostalgie, waarbij de tijdloze klanken van de accordeon klassiekers in een nieuw jasje steken. Het vijfstemmige spel van de groep zorgt voor een unieke ervaring die de diepte en veelzijdigheid van de accordeonmuziek laat horen.

Een uniek concept

Accor Di Mare onderscheidt zich door hun vijfstemmige accordeonarrangementen. Deze innovatieve benadering van accordeonmuziek stelt de groep in staat een breed scala aan muzikale genres te verkennen en te vertolken. Het huidige programma van de groep omvat een indrukwekkende selectie van hits die generaties verbindt. Van de rockklassiekers van de jaren ’60 tot de discofever van de jaren ’70 en ’80, tot aan de populaire hits van vandaag, Accor Di Mare belooft een avond vol herkenning en verrassing.

Een culturele aanrader

De Nacht van de Musea en Galerijen biedt een uitgelezen kans om de culturele rijkdom van Oostende te ervaren, met Accor Di Mare als een van de hoogtepunten. Het optreden in Galerie Beausite is een must-see voor muziekliefhebbers en een prachtige gelegenheid om de unieke sfeer van de zeedijk van Oostende te beleven. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een avond die zowel het hart als de ziel raakt.

Tekst Andy Vermaut +32499357495 en Serge Jansen +32468334833 van www.westnieuws.be email: contact@westnieuws.be