41ste Torhoutse Oldtimer Kastelentochtop dinsdag 15 augustus

Tocar, de Torhoutse Oldtimer Club Andre Riemaecker vzw, is dit jaar toe aan zijn 41ste Oldtimer Kastelentocht. De rit vindt plaats op dinsdag 15 augustus.

Het bestuur van de Torhoutse Oldtimer Club Andrie Riemaecker vzw en het Lokaal Bestuur Torhout slaan dit jaar de handen weer in elkaar. De oldtimers volgen een parcours dat volledig wordt begeleid. Onderweg rijden ze langs enkele historische kastelen waardoor de tocht een historisch en toeristisch karakter uitstraalt. De aangepaste kledij van de deelnemers fleurt het gebeuren op. Wil je zelf eens alle wagens bezichtigen? Dat kan over de middag tussen 12 en 13 uur op de Markt van Torhout.

Volgens schepen van Feestelijkheden, Annick Vanderspurt, is dit evenement een vaste waarde in Torhout. “Jaarlijks wordt de oldtimer kastelentocht georganiseerd. Voor oldtimerliefhebbers is het de hoogdag van het jaar. Ook dit jaar vindt de tocht plaats op dinsdag 15 augustus. Ik kijk er alvast naar uit om de wagens te bewonderen.”

Wil je graag zelf deelnemen aan deze tocht?
In het secretariaat van Tocar vzw en in het Vrijetijdshuis liggen invulstroken. Dien de ingevulde strook in voor 5 augustus in het secretariaat van Tocar vzw of in het Vrijetijdshuis. Je kan je ook digitaal inschrijven via toc.torhout@gmail.com. Na 5 augustus worden geen nieuwe inschrijvingen aanvaard.

Na inschrijving schrijf je 70 euro per persoon (Tocar leden: 65 euro per persoon) over. Hierin is inbegrepen: ontbijt en koffie, aperitief, lunch en een consumptie ‘s middags, een ijsje in de namiddag en een verzorgde snack ‘s avonds.

Voor meer informatie over het programma kan je terecht op de Facebookpagina van Tocar vzw: https://www.facebook.com/tocarvzw/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *