06 en 07 augustus 2022 • Summer Bloom Fest Deinze •

Het nastreven van een mindful leven is zonder meer een uitdaging. Iets wat wij bij Bloom ook maar al te goed beseffen. Daarom zet Bloom zich sinds jaar en dag in om spiritualiteit werkelijk voor iédereen toegankelijk te maken. We doen dat niet enkel aan de hand van het open-minded magazine, maar ook met de Spirituele Expo’s, de workshops en lezingen en de eigentijdse en gebruiksvriendelijke website (www.bloom.be). Op vandaag kunnen we zelfs nog iets nieuws toevoegen aan ons ruime aanbod: het Summer Bloom Fest!

Bloom en Centrum Lichtziel hebben de handen in elkaar geslagen om het eerste Summer Bloom Fest te organiseren, een outdoor happening waar spiritualiteit, bewustwording, complementaire geneeswijzen,… centraal staan. Te midden het weidse landschap van Deinze stelt Centrum Lichtziel haar unieke locatie van maar liefst 5000 m² ter beschikking. Het is daarmee de perfecte setting voor een onvergetelijke zomer 2022. Dit tweedaags zomers initiatief zal plaatsvinden op 6 en 7 augustus 2022, in de Bijlkenstraat 2, te Deinze 9850.

Wat valt er zoal te beleven op het Summer Bloom Fest?

Bloom en Centrum Lichtziel hebben een line-up voorzien voor jong en oud! Voor ieder wat wils dus.

·         Holistic Zone doet dienst als centraal podium en voor die activiteiten waar wat bewegingsruimte meer dan welkom is. Als bezoeker kan je deelnemen aan de gratis yoga classes, groepsmeditaties, natuurbaden, kruidenworkshops, ecstatic dance, etc. Bovendien verwelkomen wij er de Tibetaanse monnik, Sangye, die voor jouw ogen een Tara Mandala maakt en ‘s zondags het festival opent met enkele krachtige mantra’s. Tijdens de slotceremonie op zondag geniet je als festivalbezoeker van het optreden van de groep Kirtan Masala.

·         Daarnaast kan je je tegoed doen aan tal van leuke bazaars, met de nieuwste new age snuisterijen. Hier valt er altijd wel iets origineels te ontdekken.

·         In de Tempel kan je boeiende lezingen bijwonen door coaches van diverse strekking. Zo komen thema’s als Lief zijn voor jezelf, Familie-opstellingenTweelingzielenHandlezen,… uitgebreid aan bod.

·         Maar wat zou een spirituele happening zijn zonder gedreven life coaches en/of ervaren astrologen, mediums en kaartleggers? Op de Plaza kan de bezoeker bij hen terecht voor een consult op maat.

·         De Food Zone voorziet in heerlijke mocktails/cocktails en/of gezonde hongerstillers. Er is voor elk wat wils.

·         Tot slot heeft de organisatie in volle zomertijd ook aan de kids gedacht. Zij worden in de Kidscorner verwend met grime en kunnen er zich vergapen op een sprankelende goochelshow.

Raadpleeg hier het volledige programma:
https://www.bloom.be/spirituele-beurzen/summerbloomfest

Interesse gewekt?
Tickets zijn verkrijgbaar via
 https://www.bloom.be/spirituele-beurzen/summerbloomfest

of +32(0)56 48 49 52