WWW.ICHTEGEM.BE – MEER DAN EEN DIGITAAL LOKET

Op 9 februari 2018 lanceerden gemeente en OCMW Ichtegem een nieuwe website. Overzichtelijk, functioneel, met een slimme zoekfunctie en een digitaal loket. De website staat nog geen maand online en toch vinden al heel wat mensen de weg naar het Digitaal loket om bijvoorbeeld de publicatie van een evenement aan te vragen, zich in te schrijven voor sportactiviteiten of om een melding te doen.

Sinds 1 maart 2018 werd het Digitaal loket nog verder uitgebreid. Nu kunnen inwoners alerlei akten en attesten van de burgerlijke stand opvragen, zoals een uittreksel uit het strafregister, een attest van leven,… Aanschuiven aan het loket hoeft dus niet langer!

Veel inwoners vinden het opvragen van digitale attesten kinderspel: gemakkelijk vanuit de sofa met identiteitskaart of Itsme-app bij de hand. In enkele seconden kun je rechtsgeldige documenten opvragen. Er zijn echter nog veel inwoners die wat hulp kunnen gebruiken. Daarom heeft de gemeente Ichtegem een speciale kiosk in het administratief centrum neergepoot. Tijdens de openingsuren kunnen inwoners het Digitaal loket uittesten aan deze kiosk. Er is ook een medewerker, Luc Vandewalle, die alle inwoners met vragen helpt. Hij draagt hiervoor een speciale, opvallende t-shirt met het opschrift: Luc helpt je op weg met het digitaal loket. Deze extra hulp valt alvast in de smaak bij onze inwoners!

Updated: maart 6, 2018 — 5:24 pm

Weer

Explosief
Natural Beauty Shop
Hof van Alexander
Zeeland
lekker en genieten
Nancy - Kapster aan huis
Westnieuws.be & copy; 2015 is een onderdeel van I.S. Media Frontier Theme