Torhout , LAND of LOVE !

 

De volledige line-up van land of love is bekend!

Niet minder dan 47 dj’s zijn intussen bekend gemaakt.

 

Op zaterdag 26 Augustus strijkt Land of Love voor de eerste maal neer op de vroegere weide van Torhout-Werchter in op ‘T Hoge in Torhout. Met de bekendmaking van de in totaal 47dj’s is de promotiecampagne vanaf nu op volle toeren begonnen. Het drukwerk ligt klaar en de komende weken zullen op vele plaatsen de posters of spandoeken van land of love de omgeving opfleuren.

 

De ticketverkoop verloopt goed, met zo’n 75% kaarten die ondertussen de deur uit zijn en nog 3 maanden te gaan is dit in elk geval een goed teken. Als de weergoden nu nog meezitten dan zijn alle recepten in huis om er een geslaagde eerste editie van te maken. Met headliners als Dr. Lektroluv, F.R.A.N.K, Lords Of Tek (Mark With a K and Bestien), Bonzai, Linde Merkpoel en zoveel meer, zit er voor elk wat wils in de lineup. Uniek is dat er ook op elke stage een vrouwelijke DJ in de line-up staat.

Bij een korte rondvraag liggen de verwachtigingen van de bezoeker dan ook hoog. De organisatie zet vooral in op een unieke beleving voor de festivalganger om zich zo te onderscheiden van de andere festivals.

Op vrijdag 19 Augustus starten de eerste voorbereidingen op de weide, die er momenteel nog rustig en vredig bij ligt. Medewerkers kunnen zich nog steeds inschrijven via onze website. www.landoflove.be

Tickets worden momenteel verkocht aan 40 euro in de laatste wave.

 

Info : Frederick Muys  0479/ 512989

Updated: juni 1, 2017 — 8:38 am

Weer

Explosief
TVWESTHOEK.BE
Hof van Alexander
Zeeland
lekker en genieten
Nancy - Kapster aan huis
Westnieuws.be & copy; 2015 is een onderdeel van I.S. Media Frontier Theme