Navid Nuur in Waregem

 

 

 

Opening tentoonstelling ‘Navid Nuur – Funnelflux’ in Be-Part (Waregem)

Van zondag 27 augustus tot en met zondag 26 november loopt in Be-Part, Westerlaan 17 te Waregem, het platform voor actuele kunst van de Provincie West-Vlaanderen in Waregem, de tentoonstelling ‘Navid Nuur – Funneflux’.

‘Funnelflux’ is de eerste grote solotentoonstelling van Navid Nuur in België. De tentoonstelling is een dwarsdoorsnede van zijn oeuvre met zowel werk uit collecties als nooit eerder getoond werk, waaronder werk dat specifiek voor Be-Part is geproduceerd.

Navid Nuur
Om zijn werken te beschrijven, heeft Navid Nuur (°1976, Teheran) de term ‘interimodules’ bedacht: het zijn stukken die bemiddelen tussen gedachten en hun materialisatie, die onderhandelen over de plek die ze innemen en over hun tijdelijke aanwezigheid.
Lichtbuizen, multiplex, gips, metaaldraad, polystreen, papier en roomijs zijn de materialen die hij recycleert in zijn bijtende, minimale werken. Nuur stelt dat ‘het proces van constructie en deconstructie is ingebouwd’ in zijn werken: sommige bestaan alleen nog in de vorm van publicaties. Hij gebruikt een grote verscheidenheid aan media, waaronder tekeningen, tekst en installaties.

Praktisch – tentoonstelling ‘Navid Nuur – Funnelflux’

Periode: zondag 27 augustus tot en met zondag 26 november
Plaats: Be-Part, Westerlaan 17 in Waregem
Openingsuren: dagelijks open (ook op zondag): van 11 tot 17 uur; gesloten op zaterdag

Gratis toegang.

Info : www.be-part.be

 

Updated: augustus 28, 2017 — 3:05 pm

Weer

Explosief
TVWESTHOEK.BE
Hof van Alexander
Zeeland
lekker en genieten
Nancy - Kapster aan huis
Westnieuws.be & copy; 2015 is een onderdeel van I.S. Media Frontier Theme