Cercle Bruggeflash

 

Komende vrijdag neemt Cercle Brugge het tegen Lierse op in de topper van speeldag 23 van de Proximus League. Niet alleen een vierde treffen tussen beide teams dit seizoen, maar ook de strijd om de eerste plaats in de tweede perioderangschikking. Hieromtrent deelt Cercle Brugge graag onderstaande zaken aan u mee:

 

CVBA voorzitter Frans Schotte overhandigt vrijdag rouwregister Josip Weber aan Irina & Marko Weber

Vrijdagavond om 18u30 zal CVBA Cercle Brugge voorzitter Frans Schotte in het restaurant ‘Chez Jules’ op de tweede verdieping van het logegebouw het rouwregister ter nagedachtenis van Josip Weber officieel overhandigen aan Irina en Marko Weber. Om deze overhandiging in het restaurant op een georganiseerde manier te laten verlopen, vragen we u, indien u interesse heeft om dit moment bij te wonen, uw aanwezigheid vooraf te bevestigen via e-mail naar louisphilippe.depondt@cerclebrugge.be.

 

Exclusieve actie voor -18 jarigen: gratis naar Cercle Brugge – Lierse!

Na de fantastische overwinning tegen Beerschot Wilrijk wacht er vrijdag opnieuw een klepper van formaat voor onze Vereniging. In Jan Breydel neemt Cercle Brugge het dan om 20u30 op tegen Lierse.

 

Groen-Zwart zet tijdens deze topper graag zijn jongere fans in de kijker. Daarom nodigt Cercle Brugge iedere fan onder de 18 jaar gratis uit om in de Noordtribune Cercle mee naar de overwinning te schreeuwen!

 

Fandorp ontvangt Frederik Boi als oud-speler

Vrijdag opent om 19u opnieuw het Fandorp aan de Westzijde van het Jan Breydelstadion. Na de succesvolle editie tegen OH Leuven werd ook nu weer geopteerd om het Fandorp volledig te verwarmen. Ook wordt er warme soep geserveerd en zorgt een DJ opnieuw voor de nodige sfeer. Animatie voor jong en oud wordt daarnaast opnieuw talrijk voorzien om zo helemaal opgeladen de topmatch tussen Cercle Brugge en Lierse aan te vatten.

Updated: januari 17, 2018 — 4:12 pm

Weer

Explosief
TVWESTHOEK.BE
Hof van Alexander
Zeeland
lekker en genieten
Nancy - Kapster aan huis
Westnieuws.be & copy; 2015 is een onderdeel van I.S. Media Frontier Theme