Blankenberge : samenwerkingsovereenkomst met het Blauwe Kruis wordt verdergezet

 
Net als vorige jaren wordt de constructieve samenwerking met het Blauwe Kruis Brugge vzw verdergezet. Hiervoor wordt er een werkingssubsidie van 0,25 EUR per inwoner of 5.000 euro vrijgemaakt.

Schepen van Milieu Patrick de Klerck: ”Reeds vele jaren is er een zeer goede samenwerking tussen het Blauwe Kruis Brugge en de stad Blankenberge. Concreet staat het Blauwe Kruis in voor het opvangen van verloren gelopen dieren. Ook achtergelaten en verwaarloosde dieren vinden een onderkomen in het centrum van het Blauwe Kruis. Verder is er ook ondersteuning bij de zwerfkattencampagne. Er is een permanentiedienst waarop de stad en de Politie 24/7 kosteloos een beroep kunnen doen als er verloren gelopen of achtergelaten dieren gemeld worden. Het Blauwe Kruis leent tevens ook gratis vangkooien uit voor zwerfpoezen en

“ontfermt” zich over de binnengebrachte dieren. Bij het Blauwe Kruis kunnen gratis krengen aangeboden worden door de stad. Deze worden door Rendac bij het Blauwe Kruis opgehaald. Uitgezonderd het transport naar het Blauwe Kruis zijn er geen verdere kosten. Het Blauwe Kruis aanvaardt alle dieren die door de gemeente aangeboden worden en bekijkt wat er met de dieren kan gebeuren”.

Updated: februari 13, 2018 — 10:57 am

Weer

Explosief
TVWESTHOEK.BE
Hof van Alexander
Zeeland
lekker en genieten
Nancy - Kapster aan huis
Westnieuws.be & copy; 2015 is een onderdeel van I.S. Media Frontier Theme