Torhout, wandel- en lopersponsortocht voor Groenhovebos

Zondag 10 juni van 8 tot 12 u. Start; Parking Groenhovebos, Torendreef, 8820 Torhout.

Groenhove is een ideaal bos voor joggers. Tussen het groen kan je genieten van een mooi parcours. Dat is gezond, blijkt uit laatste onderzoeken. Niet alleen het sporten, maar ook  het verblijf in de groene natuur zorgt voor heel wat gezonde voordelen.

Deze natuur komt er niet vanzelf. Natuurpunt komt op voor meer natuur in ieders buurt. Zo ook in Groenhove: Sinds de jaren ‘80  streeft onze vereniging  ernaar om dit mooi stuk bos te bewaren en in haar glorie te herstellen.

Na het Essers-debacle is het duidelijk geworden: De kleine stukjes natuur die ons landje nog telt kan je enkel effectief beschermen door het tot je eigendom te maken. Natuurpunt Torhout startte daarom haar aankoopproject.

Om het aankoopproject te steunen doen 4 torhoutenaren mee aan Expeditie Natuurpunt. Jos, Veerle, Danny en Wim fietsen van de Blankaart naar Mechelen en proberen zo geld in te zamelen.

Vandaag vragen zij  steun aan alle groenhove-joggers. Doe mee aan de sponsortocht en ga met een mooi en gezond energiepakketje van Origin’o naar huis.

Inschrijven kan je door in te tekenen op de inschrijving hieronder en €5,00/pp over te maken op rekening van Natuurpunt Torhout, BE64.9731.7610.5352. met vermelding: “expeditie Natuurpunt Sponsortocht”.