Bereid je voor op een historische adrenalinekick!

Het stadsbestuur van Diksmuide zet haar inspanningen op volle kracht om onze geliefde senioren in beweging te krijgen met het sensationele evenement ‘Beweeg en Beleef’. Deze buitengewone onderneming is het resultaat van de samenwerking tussen de sportdienst en de lokale dienstencentra De Klaproos en Ten Patershove.

Op dinsdag 13 juni wordt het toneel van een bijzonder sportfeest voor senioren. Bereid je voor om een duik te nemen in de wereld van maar liefst negentien verschillende sporten. Van de tijdloze linedance en petanque tot de exotische drums alive en hydrobics, deze dag zal zeker niet ontbreken aan energie, plezier en onvergetelijke momenten.

Maar er is meer! Ooit gehoord van matcurling of netbal? Ja, je leest het goed. Deze ongebruikelijke sporten maken deel uit van het programma, samen met zestien andere activiteiten.

De sportliefhebbers onder ons hebben de mogelijkheid om twee tot vier workshops te volgen, verspreid over de dag. Elke sessie duurt 45 minuten, waarna je doorschuift naar de volgende sport of lezing. En maak je geen zorgen, er is genoeg tijd voor een pauze, doorschuiven, of je verplaatsen.

Wat is een feest zonder een feestmaal? De organisatie zorgt voor een warme lunch of een verse kom soep met boterhammen. En het beste deel? Je mag kiezen waar je luncht, thuis of op locatie, voor slechts €8,50, inclusief een drankje.

Maar het houdt hier niet op! Er staat een slotmoment gepland om 15.45 uur, waarbij je niet alleen kunt genieten van een drankje, maar ook kans maakt op een van de vier fantastische prijzen die verloot worden onder de deelnemers.

Praktisch gezien begint het feest om 9.45 uur, maar wees gerust, er is een onthaal voorzien vanaf 9.15 uur op elke activiteitenlocatie. En zorg ervoor dat je er op tijd bent, zeker bij intensievere sporten waar een goede opwarming essentieel is.

De inschrijvingen sluiten op maandag 5 juni, dus wees er snel bij. Een volledige dag kost €15, en een halve dag €8. En het beste van dit alles? Alle deelnemers zijn verzekerd!

Dus, ben je klaar voor deze sportieve tour de force? Bezoek

Dat is alles voor nu. Voor meer info kunt u contact opnemen met Greet Dever, schepen voor Senioren, of Marc De Keyrel, schepen voor Sport.

Eindigend op deze noot, laten we de datum, dinsdag 13 juni, in onze agenda’s markeren en ons voorbereiden om te ‘Beweeg en Beleef’! (Serge Jansen en Andy Vermaut)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *