WORKSHOP IPAD, IPHONE EN DE APP ‘GOOGLE FOTO’S’ IN LDC DORPSHUIS DE STER ICHTEGEM

In oktober kan je in Ichtegem (beter) leren werken met iPhone, iPad en de app ‘Google Foto’s’ tijdens 2 interessante workshops/lessenreeksen. Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Lokaal dienstencentrum Dorpshuis De Ster in Ichtegem organiseert in oktober twee interactieve workshops. “Vanaf donderdag 1 oktober start de lessenreeks werken met iPhone en iPad”, vertelt bevoegd schepen Willy Hosten. “Gedurende 5 lessen leer je de kneepjes van het vak. Op 8 en 15 oktober kan je dan weer bij ons terecht voor de workshop ‘Werken met Google foto’s: opslaan en bewerken van foto’s in de cloud’. Het dienstencentrum organiseert reeds verschillende jaren succesvolle cursussen om met computer, laptop, tablet en in dit geval iPhone en iPad te leren werken. De coronaperiode heeft aangetoond dat het ‘digitaal contact houden’ met elkaar belangrijker is dan ooit tevoren. Dergelijke cursussen bewijzen dus zeker hun nut”, besluit Hosten.

De lessenreeksen worden coronaproof georganiseerd: mondmaskers verplicht in het dienstencentrum, ontsmetting en een maximumaantal deelnemers om voldoende veilige afstand te kunnen bewaren.

De workshop iPhone en iPad kost 40 euro, Google foto’s kost 16 euro. Voor meer informatie en inschrijvingen kan je contact op nemen met Evelien, centrumleider van het dienstencentrum, via 051 57 59 09 (8.30 tot 12 uur) of mailen naar dorpshuisdester@ichtegem.be