Winnaars ‘Kortemark Rinkelt’ in de bloemetjes gezet !


In De Beuk werden donderdagavond 27 oktober heel wat winnaars gevierd: enerzijds de winnende deelnemers aan de actie ‘Kortemark Rinkelt’, anderzijds de inzenders van de winnende foto’s voor de wedstrijd van de toeristische dienst.
De lokale fietspromotiecampagne Kortemark Rinkelt lokte in september opnieuw heel wat inwoners met de fiets naar de plaatselijke handelaar. Niet minder dan 51 lokale handelaars engageerden zich om deel te nemen aan de actie. Er werden 833 volle spaarkaarten verzameld. Het College van Burgemeester en Schepenen trok er nadien de namen van de verschillende winnaars uit. De prijzenpot heeft een gezamenlijke waarde van 2.000 euro.
Hoofdwinnaars zijn Viviane Peire en Rita Vandermeersch, zij ontvangen elk een bon ter waarde van 850 euro, te spenderen bij onze twee lokale fietshandelaars. De vier Kortemarkbonnen ter waarde van 50 euro gaan naar Anja Vlaminck, Annie Samoy, Gery Mattheus en Annick Pauwelyn. De vier Kortemarkbonnen ter waarde van 25 euro zijn gewonnen door Marcel Deschacht, Fabienne Labaere, Elena Taelman en Suze Bleys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *