Winkel in Torhout tijdens het Weekend van de Klant

Het Weekend van de Klant op zaterdag 3 en zondag 4 oktober wordt een feestelijk winkelweekend. Ga tijdens dit weekend zeker langs bij je favoriete Torhoutse handels- en horecazaken en geniet van een leuk extraatje.

“Door Unizo en Comeos wordt tijdens het Weekend van de Klant meer dan ooit de nadruk gelegd op shoppen bij je favoriete, lokale winkels. Als lokaal bestuur willen we deze boodschap graag ondersteunen. Daarom voorzien we voor alle deelnemende Torhoutse handels- en horecazaken een leuke attentie die ze tijdens dit weekend aan hun klanten kunnen geven als bedankje”, vertelt burgemeester Kristof Audenaert.

Zowel bij de deelnemende Torhoutse handels-, als horecazaken (terug te vinden op www.torhout.be/winkel-in-torhout-tijdens-het-weekend-van-de-klant) word je tijdens het Weekend van de Klant in de bloemetjes gezet. Zo geniet je bij de horecazaken van een lekker, gepersonaliseerd koekje. Bij de handelszaken ontvang je een unieke ‘Klant is koning’-bamboemok (zolang de voorraad strekt).

Post een selfie en win!

Post tijdens het Weekend van de Klant een originele foto op sociale media met de #weekendvandeklant en maak kans op één van de vijf leuke citytrips in eigen land of één van de twee gastronomische verwenweken in Duitsland of Frankrijk, telkens voor twee personen.

Meer info: www.torhout.be/winkel-in-torhout-tijdens-het-weekend-van-de-klant