Wandel de 10 000 stappen fotozoektocht in Torhout en win een leuke prijs!

Schepen van sport Rita Dewulf : het mooie weer lokt ons naar buiten, het is in deze coronatijd belangrijk zoveel mogelijk buiten te bewegen en te sporten. Wandelen zit in de lift, het is dé ideale uitstap in je bubbel en daarnaast zorgt deze speciale fotozoekwedstrijd voor een extra uitdaging tijdens deze stadswandeling.

Het is echter niet vanzelfsprekend om elke dag op stap te gaan met volle energie. Daarom had dienst sport, i.s.m. de vrijwillige seingevers van de wandeltochten voor 50+’ers, het idee om aan het wandelen een leuke fotozoektocht te koppelen in het centrum van Torhout. Zo kunnen we bewegen en meteen ook kennis maken met enkele leuke plaatsen in onze stad. Plekjes die voor velen nog onbekend zijn en zeker de moeite waard zijn om te ontdekken!

We nodigen dan ook zoveel mogelijk mensen uit om hun wandelschoenen aan te trekken en op stap te gaan. Met de folder en het uitgestippelde parcours wandel je langs al deze mooie plekjes. Bekijk de foto’s en beantwoord de bijhorende vragen. Zo kom je makkelijk aan 10.000 stappen, de basis voor een goede gezondheid.

Deponeer het ingevulde formulier in de brievenbus van dienst Sport, Sportcentrum Benny Vansteelant (Industrielaan 2) of in de brievenbus aan de zijkant van het Vrijetijdshuis, Markt 1. Uit de formulieren met alle juiste of de meest juiste antwoorden zullen er 10 winnaars getrokken worden die een, gezonde attentie winnen. De winnaars worden bekend gemaakt via de website van het lokaal bestuur en worden persoonlijk verwittigd.

De fotozoektocht loopt van 8 maart tot en met 18 april 2021.
Afstand 6 km
Buggy en rolstoeltoegankelijk parcours
De wandeling start aan Sportcentrum Benny Vansteelant, Industrielaan 2.
Formulieren zijn te verkrijgen bij de dienst sport, aan het onthaal van het Vrijetijdshuis of te downloaden via www.torhout.be.

“Ik wil alle vrijwillige seingevers van de 50+-wandelingen en alle betrokken personeelsleden bedanken voor het uitstippelen van deze mooie fotowandelzoektocht. Het is een parel van een zoektocht geworden. Laat je inspireren, trek je wandelschoenen aan en ga op stap met je bubbel, je zal veel ontdekken over Torhout. Zet zeker 10 000 stappen in de gezonde buitenlucht en sla ondertussen een babbeltje en wie weet win je ook nog een mooie prijs? Waar wacht je nog op? Veel zoek- en wandelgenot in ons mooie Torhout .