V.Z.W Caring Family maakt het voor de 6e x plezant op kerstavond

OP 24 december wist Kelly Van Oost uit Koekelare met haar vzw Caring Family het weer leuk te maken voor mensen die het iets minder hebben in de maatschappij.

Kelly is een vrouw die haar inzet met haar vzw voor mensen die het wat moeilijker hebben in de maatschappij en soms de stap naar het sociaal huis (voorheen OCMW) niet durven zetten. Zo is het voor de 6e maal dat ze Caring Christmas inricht zonder steun van de gemeente.

120 Mensen konden dan ook in het zaaltje achteraan het gebouw van de Christelijke mutualiteit in Koekelare genieten van een uitgebreide maaltijd voor een kleine bijdrage. Tevens waren er ook twee optredens van artiesten die het beste van hun stembanden lieten horen Niko Debuck & Kira met bekende liedjes voor deze mensen. het werd een plezante avond en een kerstmis om nooit meer te vergeten voor deze mensen.

Zelfs kwam de kerstman langs met geschenkjes voor de kinderen die aanwezig waren in de zaal.

Kelly zet haar al jaren in met haar vzw Caring Family. Iedere dinsdag geeft ze voedselpakketten aan mensen die het nodig hebben in haar café in de dorpsstraat 9 in Koekelare waar ze tijdens de wekelijkse markt aan iedereen die iets drinkt bij haar een gratis kop verse soep aanbied met een broodje. Nooit kreeg ik hulp van de gemeente maar ik stelde wel voor aan hen om mensen door te sturen die ik dan wilde helpen, maar de gemeente had hier geen gehoor naar. Nu start de gemeente zelf met een voedselbedeling. Ik hoop dat ze bij het sociaal huis de mensen zullen bedelen niet het echt nodig hebben en weer geen vrienden dienst zal worden.

Ik zet mij graag in voor mensen want weet wat het is om in moeilijke tijden iemand te vinden om je te helpen. Ieder jaar richt ik de caring Christmas in maar ook Artiesten met een hart en Kidsday.

Ik hoop dat ik met mijn vzw nog vele mensen mag helpen en wens iedereen een goed eindejaar en hopelijk een gezond en goed 2020