Tprhout : praatcafé Kom op tegen Kanker rond erfenissen en testamenten op donderdag 2 februari

Schepen van volksgezondheid, Rita Dewulf : Torhout zet zich al jaren in voor Kom op tegen Kanker. Het lokaal bestuur organiseert samen met de vrijwilligers van SKAT (Sociaal Komitée Actief Torhout) praatcafés voor alle mensen die van dichtbij worden getroffen door kanker en hun naasten. Het volgende praatcafé gaat door op donderdag 2 februari om van 14 tot 15.45 uur in de kleine kapel in Ter Walle (Bruggestraat 12) en staat in het teken van erfenissen en testamenten.

Torhout zet zich al jaren in voor Kom op tegen Kanker. Het lokaal bestuur organiseert samen met de vrijwilligers van SKAT (Sociaal Komitée Actief Torhout) op regelmatige tijdstippen praatcafés. Een praatcafé is bedoeld om een informatief gesprek te hebben met lotgenoten en vrijwilligers. Het volgende praatcafé van donderdag 2 februari staat in het teken van erfenissen en testamenten. Tijdens deze lezing wordt dieper ingegaan op wat er gebeurt met jouw bezittingen. De spreker is notaris Niels Bourgois, geassocieerd aan het notariskantoor Lommée, Daems & Bourgois.

“Met deze vorming willen we een luisterend oor bieden aan alle lotgenoten en hun naasten. Dergelijke groepsmomenten zijn ideale gelegenheden om ervaringen te delen. Het kan zeker interessant zijn om de recente wetgeving in verband met erfenissen en testamenten onder de loep te nemen”, zegt schepen van volksgezondheid, Rita Dewulf.

Het praatcafé gaat door in de kleine kapel in Ter Walle (Bruggestraat 12). De deelname aan het praatcafé is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk via sociaal.huis@torhout.be of 050 22 12 33