Torhoutse senioren gaan terug op fietstocht

Alle Torhoutse senioren springen op vrijdag 30 augustus terug op de fiets voor de jaarlijkse fietstocht van de SAR, de Stedelijke Adviesraad voor Senioren (vroeger gekend als de stedelijke seniorenraad).

De fietstocht is ongeveer 24 km lang. Er wordt gefietst op een gematigd tempo, zodat iedereen kan volgen. Er is begeleiding door de politie en seingevers en iedereen is verzekerd.

“Regelmatig fietsen verbetert onze conditie en is goed voor de bloedsomloop. Voor senioren is het een manier van onbelast bewegen. Bovendien heeft fietsen een ontspannend effect, zeker bij het fietsen in de buitenlucht is dit sterk aanwezig. Fietsen in groep is ook een extra stimulans om deel te nemen.”, zegt schepen van senioren Rita Dewulf.

De start is voorzien om 14.30 uur op de parking van het zwembad. Iedereen ontvangt er een bonnetje voor twee gratis broodjes met koffie in Club de B, na de fietstocht.
Tussen 16.15 en 16.30 uur komen alle fietsers aan in zaal Club de B, waar ze samen kunnen nagenieten. Info : Christelle Demoor Secretaris Sar

050/221125 – christelle.demoor@torhout.be of bij Rita Dewulf, Schepen van

Senioren – rita.dewulf@torhout.be