Torhoutse loopfietsjesrace op kermiswoensdag

In samenwerking met wielerclub Rozeveld en de Koninklijke Veloclub Ichtegem sportief, organiseert het lokaal bestuur op kermiswoensdag 24 augustus een loopfietsjesrace voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. Zo kunnen ook de allerkleinsten deelnemen aan ‘de koers’!

Op kermiswoensdag 24 augustus kan je in onze stad genieten van een wielerwedstrijd. Op woensdag is het tijd om de dames te verwelkomen tijdens de Grote Prijs stad Torhout. Maar ook de allerkleinsten komen aan bod!

“Als lokaal bestuur willen we de allerkleinsten laten proeven van ‘Koers in Torhout’, daarom organiseren we op kermiswoensdag met de sportdienst tussen de twee meisjeswedstrijden door nog een loopfietsjesrace voor de allerkleinsten. We rekenen erop dat hun ouders en familie present zijn om te supporteren.”, aldus schepen aldus schepen van Sport Rita Dewulf.

Praktisch

Voor kinderen tussen 2,5 en 5 jaar.
Start voorzien tussen 15 en 15.15 uur.
De af te leggen afstand is 100 meter. Vertrek en aankomst onder de aankomstboog van de grote wedstrijd in de Bruggestraat.
Er zijn loopfietsjes beschikbaar ter plaatse.
Inschrijven is verplicht en doe je via webshop.torhout.be. Om het veilig te houden is het aantal deelnemertjes beperkt tot 10 per reeks.
Wie deelneemt brengt een fietshelm mee.
Alle kinderen zijn winnaars en krijgen een goodiebag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *