Torhouts stedelijk zwembad bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd

Het stedelijk zwembad bestaat 50 jaar en dat vieren wij het hele jaar door met een feestelijk programma. In maart staat het grote verjaardagsfeest op het programma. In april zwemt iedereen die geboren is in 1969 gratis en is er een opblaasbare structuur in het zwembad aanwezig!

Op 1 april 2019 bestaat het stedelijk zwembad 50 jaar. Deze verjaardag kunnen we niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Om de 50ste verjaardag te vieren organiseren wij het hele jaar door tal van activiteiten.

Kom zwemmen en win!
Onder alle zwemmers die komen zwemmen tijdens de publieke zwemuren, worden maandelijks 2 winnaars getrokken. De eerste krijgt een 20-beurtenkaart, de tweede een mooi badlaken.

Op zondag 10 maart 2019 om 11.30 uur (opgelet! gewijzigde timing!) worden de prijzen van de februari trekking overhandigd door Schepen van Sport Rita Dewulf.

Verjaardagsfeest op 31 maart!
Op zondag 31 maart gaat het groot verjaardagsfeest door. De ochtendzwemmers krijgen een koffie aangeboden en de zwemmers rond middaguur een aperitief. In de namiddag zijn er tal van activiteiten en voor alle aanwezigen is er een grote verjaardagstaart voorzien.

De hele maand gratis voor zwemmers uit 1969!
De hele maand april zwemt iedereen die geboren is in 1969 gratis. Op vertoon van je identiteitskaart kan je in de maand april gratis zwemmen. Zwemmers die geboren zijn in 1969 en in het bezit zijn van een jaarabonnement genieten van een verlenging van hun abonnement met 1 maand.

Opblaasbare structuur in de paasvakantie
Tijdens de tweede week van de paasvakantie, van 15 tot 20 april (behalve 17 april), ligt er een opblaasbare structuur in het zwembad. Elke namiddag kunnen kinderen zich erop uitleven.

Aquagym voor mensen met en na kanker gaat ook in maart en april door. In maart is dit op 14, 21 en 28 maart en in april op 4 en 25 april telkens van 16 tot 17 uur. Deelnemen kost € 3, zwembeurt en les inbegrepen. In mei gaan de laatste lessen door, dit op 2, 9, 16 en 23 mei telkens van 16 tot 17 uur. Tijdens dit uurtje is het bad speciaal vrijgehouden zodat wie komt zwemmen dit in alle rust en zonder publiek kan doen. De lesgeefster heeft heel wat ervaring en laat iedereen bewegen volgens zijn mogelijkheden. Na de aquagym is er de gelegenheid om samen met lotgenoten wat na te praten bij een drankje.

Meer info

Sportdienst schepen van sport
Heidi Trio Rita Dewulf
050 22 11 80 0475 79 31 91
sport@torhout.be rita.dewulf@torhout.be