Torhout : zie ginds komt de… Facebook Live! Stel je vraag digitaal aan Sinterklaas en Zwarte Piet en maak een tekening in ruil voor iets lekkers

Zie ginds komt de… Facebook Live!
Stel je vraag digitaal aan Sinterklaas en Zwarte Piet en maak een tekening in ruil voor iets lekkers

Hij komt, hij komt dan toch! Sinterklaas heeft onze burgemeester gecontacteerd en maakt voor de Torhoutse kinderen een uur vrij in zijn drukke agenda. Je zal hem zien verschijnen op de Facebookpagina van het lokaal bestuur en hij brengt iets lekkers mee! Ben je flink geweest en wil je ook een zakje snoep ontvangen? Maak dan nog snel een tekening voor de Sint. Het Vrijetijdshuis zal ze verzamelen en afgeven.

Op woensdag 2 december 2020 van 15 tot 16 uur zal er een Facebook livestream opgezet worden. Iedereen kan deze gratis volgen op de Facebookpagina Torhout, levende stad. Sinterklaas en Zwarte Piet nemen speciaal voor jullie plaats achter de computer. Nadat zij even luisteren of onze burgemeester wel flink is geweest dit jaar, krijg ook jij de kans om tijdens de livestream een vraag te typen. De Sint zal met veel plezier persoonlijk antwoorden.

Sinterklaas vroeg ons verder ook om alle tekeningen uit Torhout te verzamelen. Iedereen die een brief of tekening post in de rode brievenbus aan de achterdeur van het Vrijetijdshuis (op de pui), zal dichter bij de verjaardag van de heilige man gecontacteerd worden om iets lekkers af te halen. Vergeet zeker niet je naam, je thuisadres en een e-mailadres van één van je ouders op je tekening te noteren. De sinterklaasbrievenbus zal er hangen vanaf zaterdagochtend 28 november tot 6 december zondag 2020.